WijhelpenMKB.nl


Blokenweg 4 5165 NR Waspik
0850660920 Klik om te bellen

Over WijhelpenMKB.nl

jouw alles-in-1 IT partner!!
 

WijhelpenMKB.nl helpt MKB ondernemers tijd te besparen en efficiënter te werken. Wij bieden complete en transparante oplossingen voor ieder IT vraagstuk. Samen met jou werken wij aan een veilige en stabiele IT omgeving voor jouw bedrijf!

Wij creëren duidelijkheid in een onduidelijke markt. We helpen jou overzicht te krijgen in jouw IT omgeving en administratie. Je ontvangt bij ons geen waslijst aan facturen of facturen van derden maar één duidelijke alles-in-1 factuur per maand.

Eén vast IT aanspreekpunt 
Als IT partner ontzorgen wij jou als MKB ondernemer volledig! Wij leveren eigenlijk alles om als MKB bedrijf operationeel te zijn. Van glasvezel aansluiting tot e-mailadres en van intern netwerk tot aan volledige telefooncentrale, voor alles van IT ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij zelf ook niet graag een nummertje en streven wij er altijd naar om jou één aanspreekpunt te geven voor al jouw IT gerelateerde vragen. 

Complete IT voor het MKB 
Als onafhankelijk IT bedrijf hebben wij onszelf gespecialiseerd in IT voor het MKB. Zorgvuldig testen en selecteren wij de beste IT oplossingen voor jouw MKB bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd operationeel bent om jouw klanten te helpen! 

Foto's

Logo

WijhelpenMKB.nl in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
Contractenbeheer software
CRM software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Websites

Artikelen

WijhelpenMKB.nl: één vast aanspreekpunt bij alle ICT-vragen

WASPIK – Moeilijke termen, onoverzichtelijke facturen, lastige zoektocht naar oplossingen bij problemen… De steeds ingewikkelder wordende ICT markt roept voor MKB-ondernemers eerder vragen op dan dat...

Onze locatie

WijhelpenMKB.nl


Blokenweg 4 5165 NR Waspik
0850660920 Klik om te bellen