WebinarGeek


Chroomstraat 12 2718 RR Zoetermeer

Super gebruiksvriendelijk en 100% browser based
Volledig volgens de richtlijnen van de AVG
Ondersteuning van echte mensen via live chat

Over WebinarGeek

WebinarGeek is ontstaan in 2015 als de eerste Nederlandstalige webinar tool. Oprichter Remco Treuren stelde zichzelf het doel om het voor elk bedrijf mogelijk te maken eenvoudig webinars te organiseren. Gebruiksvriendeljkheid van het platform en persoonlijke support zijn de basis van het succes van WebinarGeek.
In meer dan 55 landen gebruiken bedrijven de webinar software uit Zoetermeer om een groot publiek te bereiken op een moment met een eenduidige boodschap. Het Zoetermeerse bedrijf opende in 2022 een tweede kantoor in New York om de Amerikaanse markt te veroveren en van persoonlijke support te voorzien.

De webinar software van WebinarGeek maakt het mogelijk om webinars te organiseren vanaf een laptop of professionele webinar studio. Daardoor bedienen zij uiteenlopende klanten, waarmee de droom van Remco waar is geworden.

Met het webinar platform van WebinarGeek is het super eenvoudig om een webinar te organiseren. Stap voor stap wordt het online event aangemaakt in de huisstijl van de klant. Het volledige registratieproces verloopt automatisch, nadat je via de drag and drop editors een registratiepagina en e-mailberichten hebt opgemaakt.

Tijdens het webinar ga je de interactie aan met de kijker via polls en andere interactieve mogelijkheden. Kijkers stellen eenvoudig een vraag via de live chat, die direct door de presentator beantwoord wordt.

Alle data die tijdens de campagne en uitzending wordt verzameld, is eenvoudig op individueel kijkgedrag te analyseren.

WebinarGeek in het kort

Diensten

Levering van software

Soorten software

Webinars

Team

Onze locatie

WebinarGeek


Chroomstraat 12 2718 RR Zoetermeer