Webbus Multimedia


Sint-Elisabethgaarde 2A 7103 ZZ Winterswijk

Over Webbus Multimedia

Webbus Multimedia maakt sinds januari 2009 websites voor het klein- en middenbedrijf.

Oprichter Glenn van ’t Hooft is na zijn studie Grafisch vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Zwolle enthousiast het grafische werkveld ingestapt. Na een aantal jaar ervaring bij een reclamebureau vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen. De keuze was vanwege zijn achtergrond niet moeilijk: huisstijlen in de vorm van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers en folders waren Glenn op het lijf geschreven. Tot in 2010 de vraag naar websites groeide. De eerste keuze voor sites op basis van WordPress is volgens Glenn ‘de beste ooit’ geweest. Nog steeds werkt hij uitsluitend met dit content managementsysteem en mag zichzelf intussen specialist noemen. Sinds de oprichting heeft Webbus Multimedia ruim 47 websites opgeleverd.

Ondernemers komen tegenwoordig niet meer weg met alleen een goede website. Ook social media als Facebook en Google vormen onmisbare elementen voor online vindbaarheid. Om deze optimaal te integreren heeft Glenn kennis opgedaan over de beste online marketingtools. Webbus Multimedia kan hierdoor haar klanten een breed totaalpakket bieden.

Webbus Multimedia zet zich tevens actief in voor Winterswijk en omstreken. Zo ondersteunt het bedrijf verschillende instellingen en stichtingen door onder andere sponsoring.

Interesse in een website op maat? Bel +31(0)6 24 350 112 of stuur een e-mail naar info@webbus.nl

Foto's

Webbus Multimedia - Al uw reclame onder één dak

Soorten software

CMS software
Websites

Onze locatie

Webbus Multimedia


Sint-Elisabethgaarde 2A 7103 ZZ Winterswijk