Ultimate Software B.V.


Maanlander 33 3824 MN Amersfoort
+31(0)88 - 4242424 Klik om te bellen

Over Ultimate Software B.V.

Ultimate Software B.V. is een gedreven, professionele en ervaren internationale dienstverlener op het gebied van Microsoft Dynamics 365. Sinds 1993 houden wij ons bezig met de implementatie van ERP-systemen. Ultimate Software is Gold Partner en Cloud Service Provider (CSP) van Microsoft.

Naast de uitgebreide standaardoplossingen van Microsoft Dynamics 365 leveren wij branchegerichte oplossingen en diensten die de efficiency, prestaties en opbrengsten van uw bedrijf verbeteren. Wij garanderen een korte periode van implementatie tot het moment van ‘live’ gaan, dus een korte ROI. Onze oplossingen komen voort uit state of the art softwaretechnieken die door Microsoft en Ultimate Software ontwikkeld, getest en (internationaal) gecertificeerd worden. FlexShip & FlexPort : FlexShip, is specifiek gericht op Vessel Owners & Operators. Dit geïntegreerde ERP-systeem omvat alle processen voor deep en short sea diensten. Variërend van lijndiensten, semi-lijndiensten of tramp shipping, of een combinatie ervan. FlexPort, FlexPort is specifiek gericht op haven-/, terminal-operators en havenagenten. Dit geïntegreerde ERP-systeem omvat alle operationele, financiële en commerciële processen die in en om het havengebied plaatsvinden. Zowel op het water als op het land.

Zoals Microsoft Dynamics 365, Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Power BI en Power Apps. Als Cloud Service Provider (CSP), leveren wij ook oplossingen in een cloud & hybrid-cloud, hosting of on premise-omgeving.

Foto's

Ultimate Software B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software Helpdesk & Support
Software implementatie

Soorten software

BI software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
Logistieke software
Maatwerk

Artikelen

Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Door onze jarenlange ervaring en ons internationale partnernetwerk en klantenkring kunnen wij voor al uw specifieke vragen en bedrijfsprocessen de best passende oplossingen en diensten leveren: future...

Onze locatie

Ultimate Software B.V.


Maanlander 33 3824 MN Amersfoort
+31(0)88 - 4242424 Klik om te bellen