Trone | Web & App development


Tappersweg 8F 2031 ET Haarlem
06 39312262 Klik om te bellen

Over Trone | Web & App development

Websites, app's, webapplicaties en webkoppelingen die 100% aansluiten op jouw wensen en doelen.

Een mooie website of app maken is een ding, maar echt het gewenste resultaat halen is een uitdaging op zichzelf. Trone software helpt uw doelen en idee uit te werken tot een goed werkend digitaal product, waarmee uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd

Werkwijzen
1) Analyse: Samen met u ontdekken we wat uw, doelen, kansen, wensen en uitdagingen zijn en bedenken hier een strategie voor.
2) Ontwerp: Wanneer we duidelijk hebben wat er moet gebeuren beginnen we met het designen. We stemmen het design af met u en u keurt elk onderdeel goed,of af en geeft feedback. Wanneer het design af is maken we een prototype dat u met wellicht anderen kunt delen en testen.
3) Ontwikkeling: Wanneer het design en prototype goed is getest en door u is geaccordeerd, beginnen we met de ontwikkeling van het product. De voortgang wordt bijgehouden in een status board waar u inzicht in heeft.
4) Beheer en optimaliseren: Wanneer uw applicatie live is, gaan we deze optimaliseren aan de hand van feedback van gebruikers. Ook voeren we waar nodig onderhoudt uit om de applicatie goed te laten draaien.

Waarom mensen voor ons kiezen
- Communicatie. We vinden het belangrijk dat u up-to-date blijft over onze werkzaamheden en de voortgang. Daarom werken wij graag met een status board waarin u precies kunt volgen waar wij op welk moment mee bezig zijn.
- Persoonlijke aandacht. Wij houden de lijnen het liefst zo kort mogelijk. Wij zijn altijd direct telefonisch bereikbaar (ook buiten kantooruren) en even langskomen om wat te bespreken is altijd mogelijk.
- Professionals. Wij zijn geen beunhazen, maar gediplomeerde software engineers met vele jaren ervaring in het ontwikkelen van software.
- Prijs kwaliteit. Omdat wij geen grote overheadkosten hebben en ons graag in de markt willen positioneren zijn onze prijzen relatief laag. Wij zijn bijna altijd goedkoper dan concurrenten op ons niveau.

Diensten
- Swift (iOS)
- Java/kotlin (Android)
- Flutter
- React native
- C# .Net
- PHP Laravel
- Java
- Vuehttps://.js
- React
- HTML, CSS, Javascript
- MySQL
- MsSQL
- Azure devops
- CI/CD
- Git

In huren /detachering
Zoekt u versterking van uw team? Dan is het mogelijk om ons op uur basis in te huren.

Video

Foto's

Kenneth in het donker
Joep & Erik
Joep & Jorrit

Trone | Web & App development in het kort

Diensten

Animatie UX
Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
CMS software
CRM software
ERP software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Verhuursoftware
Websites

Onze locatie

Logo Trone | Web & App development

Trone | Web & App development

Trone | Web & App development


Tappersweg 8F 2031 ET Haarlem
06 39312262 Klik om te bellen