TopSoft


Voldersdreef 127 7328 BW Apeldoorn
055–5341813 Klik om te bellen

Over TopSoft

TopSoft is een softwarehuis dat administratiesystemen die allemaal iets met relatiebeheer en/of ledenadministratie te maken hebben levert. Zo wordt onze software bijvoorbeeld gebruikt voor het relatiebeheer van musea, voor donateur-afhankelijke organisaties, en voor kerkelijke ledenadministraties.

Omdat de software door TopSoft zelf ontwikkeld is zijn er natuurlijk custom aanpassingen mogelijk. Wij leveren een standaardpakket waar mogelijk, en maatwerk waar dat nodig is. Daarbij zorgen wij dat het basispakket een standaardpakket blijft; eventuele klantspecifieke wensen worden doorgevoerd door middel van extra modules.

Alles wat TopSoft doet heeft te maken met relatiebeheer. Naast het vervaardigen en de verkoop van verschillende versies van het relatiebeheerpakket KLA (en het verlenen van support hiervoor) houdt TopSoft zich ook bezig met bijbehorende diensten, zoals het leveren van custom bedrukte acceptgiro's en ander printwerk, het begeleiden van automatiseringsprojecten, en het tijdelijk of gedeeltelijk overnemen van administratieve werkzaamheden.

TopSoft levert aan organisaties en bedrijven die gebaat zijn bij goed relatiebeheer. De klantenkring van TopSoft bestaat o.a. uit:

  • Stichtingen en Verenigingen, zowel klein als groot.
  • Fondswervende Organisaties e.a. bedrijven in de nonprofit wereld
  • Kerken en Parochies, deze werken met een speciale kerkelijke versie van KLA
  • Begraafplaatsen, waarvoor een extra module verkrijgbaar is bij de standaard kerkelijke versie.
  • Overige bedrijven en organisaties, in o.a. de commerciële sector.

Foto's

TopSoft B.V.

TopSoft in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

CMS software
CRM software
Maatwerk

Artikelen

AVG voor gebruikers van Ledenadministratie Software

Alle bedrijven, verenigingen en instanties die werken met persoonsgebonden gegevens moeten zich aan bepaalde regels houden. Deze regels hebben in Mei 2018 een flinke upgrade gekregen in de vorm van de...

Onze locatie

TopSoft


Voldersdreef 127 7328 BW Apeldoorn
055–5341813 Klik om te bellen