Topicus Finan BV


Koggelaan 5-D 8017 JH Zwolle
088 77 88 990 Klik om te bellen

Over Topicus Finan BV

Finan is marktleider op het gebied van software oplossingen voor het managen van risicoaspecten in het zakelijke- en consumptieve kredietverleningproces, gericht op ketenintegratie. Met 20 jaar ervaring in credit risk management hebben wij innovatieve software voor banken, financiële instellingen, accountants en adviseurs ontwikkeld:

- Credit Risk / Zakelijk krediet – modulaire oplossing voor het managen van credit risk aspecten van uw zakelijke kredietportfolio, zoals prognose, rating, pricing, waardering en benchmarking.
- Retail Banking / Consumptief krediet – een web-based mid- en backoffice om snel een spaar- of kredietbank in te kunnen richten, met de mogelijkheid om te integreren met de scoring engine van Finan om risico’s van een klant te kunnen bepalen.
- SBR – platformoplossingen om banken, accountants en ondernemers aan te sluiten op SBR (Standard Business Reporting) en digitaal aanleveren van verantwoordingsinformatie te realiseren.

Onze oplossingen zijn het resultaat van jarenlange focus en samenwerking met zeven van de tien grootste banken, tal van accountants, adviseurs en andere aansprekende ondernemingen. Voorbeelden hiervan zijn: ING Group, Rabobank, ABN Amro, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, BNG, Financiële Rapportages Coöperatief B.A., Lacent B.V. (zusteronderneming Wehkamp), UNIT4, SRA en Deloitte.

Finan is een dochteronderneming van Topicus.

Foto's

Topicus Finan BV in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

Financiele software

Onze locatie

Topicus Finan BV


Koggelaan 5-D 8017 JH Zwolle
088 77 88 990 Klik om te bellen