Thinkwise


Ovenbouwershoek 9 9 7328 JH Apeldoorn
+31 (0) 88 225 8000 Klik om te bellen

Over Thinkwise

Ruim in korte tijd uw back-log op, schakel legacy software uit en maak uw organisatie weer flexibel met software die naadloos aansluit, maar makkelijk aanpasbaar is – ook na implementatie. Een ongekende vrijheid voor uw organisatie, agility die onmisbaar is om disruptie in uw markt te kunnen overleven. Het Thinkwise Platform geeft u de mogelijkheid om in razend tempo perfect passende bedrijfssoftware te realiseren.

Ontwikkelen met Thinkwise gaat namelijk snel, heel erg snel: de productiviteit van Thinkwise-Platform ontwikkelaars is ruim 10x zo hoog als die van traditionele programmeurs. En het mooiste is misschien wel dat software die gerealiseerd wordt met het Thinkwise platform volledig onafhankelijk is van technologie en daardoor nooit meer vervangen hoeft te worden.

Met het Thinkwise Platform wordt uw software een strategische pijler voor uw organisatie, doordat het eenvoudig aanpasbaar, altijd up-to-date en overal beschikbaar is. Daarnaast kunt u uw business processen optimaliseren zoals u dat zelf wilt en daardoor voor een hogere efficiëntie zorgen. Realiseer nu een technologische en strategische voorsprong op uw concurrentie!

Met Thinkwise haalt u een krachtig low-code platform in huis. Eén platform dat voor 100% de motor voor uw digitale transformatie is. Voorbij zijn de tijden van legacy problematiek, van remmende en starre software. Omarm de toekomst en ontdek de ongelimiteerde vrijheid die het Thinkwise platform u biedt.

Foto's

Hoofdkantoor Thinkwise

Thinkwise in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HACCP software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Verhuursoftware

Onze locatie

Thinkwise


Ovenbouwershoek 9 9 7328 JH Apeldoorn
+31 (0) 88 225 8000 Klik om te bellen