TeamUpGlobal


Liesenbeemd 18 4824 NS Breda
0767110253 Klik om te bellen

Over TeamUpGlobal

TeamUpGlobal Limited biedt Nederlandse ondernemers de mogelijkheid om kosten te besparen op diensten zoals grafisch ontwerp, website ontwikkeling, IT advies, bedrijfsadministratie en software ontwikkeling. In tegenstelling tot de concurrentie zijn al onze diensten ook gemakkelijk in te zetten door kleine en middelgrote ondernemingen. U kunt bij ons flink op de kosten besparen doordat onze diensten in lage lonen landen zoals India en Peru worden uitgevoerd. Op kwaliteit levert u echter niets in, de kwaliteit van onze diensten wordt altijd gecontroleerd door een Nederlandse account mananger. U hoeft dan ook niet te communiceren in een vreemde taal, alle communicatie kan gewoon in het Nederlands plaatsvinden.

Op het gebied van grafisch ontwerp bieden wij onder andere het ontwerp van een logo specifiek voor uw bedrijf. Wij kunnen ook een complete huisstijl voor u ontwerpen met naast het logo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Natuurlijk kunnen bij op aanvraag ook andere artikelen voor u ontwerpen, denk aan flyers, kerstkaarten, kalenders, etc. Naast het ontwerpen van drukwerk kunnen wij ook een website voor u ontwikkelen voor zeer aantrekkelijke tarieven. Bij het ontwerp houden we meteen rekening met zoekmachine optimalisatie, zodat uw website sneller en beter in zoekmachines zoals Google en Yahoo te vinden is. Helaas hebben veel website designers niet zo veel verstand van zoekmachine optimalisatie, wat er voor kan zorgen dat uw website zo goed als onvindbaar is in Google. Om dit te voorkomen worden al onze ontwerpen door een zoekmachine expert bekeken en indien nodig aangepast.
Voor veel ondernemingen in Nederland zijn de administratieve lasten erg zwaar. Heeft u de tijd niet om aan al de Nederlandse eisen te voldoen? Wij helpen u graag met het bijhouden van uw administratie en boekhouding. We verzorgen onder andere boekhoudingen, facturering en btw aangiften. In principe kunnen we u helpen met alle administratieve taken waarvoor we niet fysiek bij u op kantoor aanwezig hoeven te zijn. Daarnaast kunnen onze IT experts u helpen met al uw computer problemen.

Als laatste bieden we ondernemingen de mogelijkheid om gebruik te maken van onze programmeurs in India en Peru. U kunt software of webapplicaties geheel nieuwe laten bouwen of wij kunnen uw bestaande applicaties aanpassen naar uw wensen. Natuurlijk zijn de tarieven voor het inhuren van programmeurs in India en Peru een stuk lager dan in Nederland. Wederom wordt de kwaliteit van alle ontwikkelde software gecontroleerd door een Nederlandse accountmanager met een Nederlandse opleiding op het gebied van software ontwikkeling. Wederom kan alle communicatie gewoon in het Nederlands plaatsvinden.

TeamUpGlobal in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy

Soorten software

BI software
CMS software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Server software

Onze locatie

TeamUpGlobal


Liesenbeemd 18 4824 NS Breda
0767110253 Klik om te bellen