Stratech


Pantheon 15 7521 PR Enschede
0534804084 Klik om te bellen

Over Stratech

Stratech helpt organisaties beter te ondernemen, met onze innovatieve software en als kennispartner in business.
We willen een positieve bijdrage leveren aan het (bedrijfs)resultaat van onze klanten. Dat leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen, betere business en meer omzet.

Hoe doen we dit?
Stratech automatiseert kennisintensieve processen met innovatieve softwareoplossingen en advies. We leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee specifieke bedrijfsprocessen van onze klanten volledig worden geautomatiseerd. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij onze klanten over de optimalisatie van deze processen. Dit zorgt voor o.a. efficiency, tijdsbesparing, foutreductie, meer grip en controle, omzetgroei en kennisborging. We zijn actief in de nichemarkten Logistiek & Industrie (import en export), Sociaal Financieel (schulddienstverlening) en Recreatie.

Wie zijn we?
Stratech is opgericht in 1989. Het begon als een spin-off van de UT door drie oud-UT studenten. Ze zijn gestart met de ontwikkeling van een plannings- en reserveringssysteem voor de Recreatiemarkt, toen één van de oprichters op een camping stond en in gesprek met de eigenaar het idee kreeg hem te gaan helpen met software. De sociaal financiële markt werd begin jaren ‘90 veroverd met een subsidiebeheer applicatie en een cliëntvolgsysteem. In 1996 kreeg Stratech de kans om ook actief te worden op de markt voor exportzendingen door een bestaand softwarepakket voor het exportproces over te nemen. Dit heeft Stratech doorontwikkeld, vernieuwd en de afgelopen jaren uitgebouwd tot een krachtige totaaloplossing voor het gehele import- en exportzendingenproces.

Inmiddels is Stratech uitgegroeid tot een organisatie met zo'n 65 enthousiaste medewerkers, allemaal professionals in hun vakgebied. Iedereen is gedreven, enthousiast en vol ambitie om klanten optimaal te bedienen. U kunt ons vinden op het Business & Sciencepark in Enschede.

Foto's

Stratech Software Solutions

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Onze locatie

Stratech


Pantheon 15 7521 PR Enschede
0534804084 Klik om te bellen