Software Foundry B.V.


Bredaseweg 59d 4844 CK Terheijden
+31852737943 Klik om te bellen

Over Software Foundry B.V.

No-nonsense, betrouwbaar, deskundig en professioneel. Dat is Software Foundry.
We luisteren, denken en doen. Zodat de software die we maken precies aansluit bij uw situatie.
Onze naam zegt het: software die past als gegoten.

We maken mobiele apps, web- en serverapplicaties en hebben de kennis om deze te koppelen met andere systemen binnen of buiten uw bedrijf, of dat nu logistieke, administratieve of financiële systemen zijn. Ook voor koppelingen met specialistische apparatuur kunt u bij ons terecht.

Maakt u gebruik van standaardsoftware of wilt u dat, en wilt u deze beter laten aansluiten op uw processen? Dan kunnen wij deze met maatwerk beter passend maken. Daarbij maken we gebruik van kant en klare onderdelen uit onze bibliotheek. Zo hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, en dat is wel zo efficiënt.

Wij zijn gewend om ons in te leven in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Door deze brede oriëntatie  ontbreekt het ons aan tunnelvisie en dat levert verrassend frisse ideëen op. We hebben succesvol software gemaakt voor high tech, maritieme, (glas)tuinbouw, educatieve, administratieve, financiële, logistieke toepassingen en meer. We zijn razend benieuwd naar de uwe.

Onze klanten zijn dus heel divers: we hebben bekende klanten, maar iets minder bekende MKB bedrijven voelen zich ook helemaal thuis bij ons. Ze zijn ons allemaal even dierbaar. En dat wordt gewaardeerd, want de meeste vertrouwen al jaren op onze expertise.

Uiteraard zijn we bekend met de modernste technieken en toepassingsmogelijkheden. Dat is ons dagelijks werk. Maar natuurlijk vergeten we ook de traditionele technieken niet. Zodoende weten we wat er komt kijken bij de vervanging van oude software of een deel daarvan. Wij zijn een uitstekende partner als uw bestaande software niet langer meer past.

Kortom: zoekt u een solide en betrouwbare partij voor software die past als gegoten? Bel ons dan gerust en maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden bij Software Foundry.

Meer informatie? Bezoek onze website op https://softwarefoundry.nl/nl-NL/Contact

O ja: we zijn Microsoft Gold Application Development Partner en NEN 4400 gecertificeerd

Software Foundry B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
CRM software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Maritieme software
Mobiele apps
Server software

Onze locatie

Software Foundry B.V.


Bredaseweg 59d 4844 CK Terheijden
+31852737943 Klik om te bellen