Software AG Nederland B.V.


Loire 162 2491 AL Den Haag
+31(0)70 - 301 20 40 Klik om te bellen

Over Software AG Nederland B.V.

Software AG is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Process Excellence. Software AG heeft ruim veertig jaar ervaring in de IT-markt met onder meer het online verwerken van transacties met de high-performance database ADABAS, ’s werelds eerste analyseplatform voor bedrijfsprocessen ARIS, de eerste B2B-server en het op SOA-principes gebaseerde integratieplatform webMethods.

Software AG biedt ook de enige end-to-end, eenvoudig te gebruiken business process management-oplossingen (BPM), met de laagste Total Cost of Ownership. Met de toonaangevende merken ARIS, webMethods, ADABAS, Natural en IDS Scheer Consulting biedt Software AG een uniek portfolio voor processtrategie, -ontwerp, -integratie, Controle-beheer en -verbeteringen, en SOA-gebaseerde integratie en databeheer. Daarnaast maken ze procesgedreven SAP-implementaties en strategische procesconsultancy en -diensten mogelijk.

Software AG realiseerde in 2009 een omzet van 847 miljoen euro en heeft meer dan 6.000 medewerkers in dienst, die 10.000 zakelijke en overheidsklanten bedienen in zeventig landen. Organisaties kunnen met de software en diensten van Software AG hun bedrijfsdoelstellingen sneller realiseren. Software AG heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en is genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange.

Software AG Nederland B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
BPM, SOA, Integratie/ESB/Middleware, proces & architectuur modellering, BAM, mainframe database + applicatie ontwikkelomgeving
Kantoorsoftware
Server software

Onze locatie

Software AG Nederland B.V.


Loire 162 2491 AL Den Haag
+31(0)70 - 301 20 40 Klik om te bellen