Softcrow


Monitorweg 11 1322 BJ Almere
0206962050 Klik om te bellen

Over Softcrow

Softcrow levert continuïteitsoplossingen voor clouddienstverlening. Naast SaaS-escrow bieden wij CloudSecure. Als het gaat om het waarborgen van de continuïteit van SaaS- en clouddiensten, is CloudSecure de enige echte oplossing die zowel voor de leverancier van de clouddiensten als voor zijn afnemers onbeperkte zekerheid biedt. Onze Cloudsecure oplossing waarborgt, gedurende een niet in tijd beperkte periode, voor zowel de leverancier als voor zijn afnemers, de geleverde clouddienstverlening, ook voorbij het faillissement van de leverancier.

CloudSecure biedt: 1) bescherming van het Intellectueel Eigendom, 2) bescherming van de inkomstenstroom uit de overeenkomsten tussen de Cloud leverancier en zijn afnemers, en 3) waarborgt het instandhouden van de cloud infrastructuur van waaruit de dienstverlening wordt geleverd. 

Leveranciers van clouddiensten die middels het waarborgen van hun eigen bedrijfsvoering (hun eigen betrokkenheid) , gedurende een niet in tijd beperkte periode, zekerheid willen hebben en naar hun afnemers willen kunnen stellen, vinden die uitsluitend met de door Softcrow als enige geboden CloudSecure regeling.

Met CloudSecure waarborgt u naast de operationele continuïteit van uw dienstverlening zowel voor uzelf als voor uw afnemers de nakoming van relevante civielrechtelijke en fiscaalrechtelijke verplichtingen die aan een ondernemer worden gesteld. Het niet (kunnen) voldoen aan bedoelde verplichtingen kan onder omstandigheden leiden tot bestuurdersaansprakelijkheid.

Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over wat CloudSecure voor u zou kunnen betekenen.

Diensten

ICT escrow (Software, Cloud, Cloudsecure)

Onze locatie

Logo Softcrow

Softcrow

Softcrow


Monitorweg 11 1322 BJ Almere
0206962050 Klik om te bellen