Smart Form Solutions


Papiermolen 30 3994 DK Houten
0850653162 Klik om te bellen

Over Smart Form Solutions

Smart Form Solutions bestaat uit een gemotiveerd vast team van medewerkers, waaronder een aantal software ontwikkelaars. Wij onderscheiden een tweetal verschillende oplossingen; TOPforms en Digitaal Schrijven, waarbij de ‘kern’ bestaat uit een formulier op werkelijk formaat. De kracht hiervan is dat de gebruiker en de klant beide direct overzicht hebben over de genoteerde gegevens.

Wilt u formulier gedreven processen optimaliseren? U heeft in ons de juiste partner gevonden!

Waarom zaken met ons doen? Wij zijn net als u ondernemers en hebben veel ervaring met de bedrijfsprocessen in de aangegeven sectoren. De ervaring heeft ons geleerd de gebruiker, de medewerker in het veld, centraal te stellen en vooral oog te hebben voor de omstandigheden waaronder zij hun werkzaamheden uitvoeren.

Wij onderscheiden ons door, waar mogelijk, te kiezen voor vaste prijzen. Er bestaat vooraf duidelijkheid voor beide partijen en dit veroorzaakt geen gedoe over gefactureerde uren. Over ons service niveau zijn we kort; het Smart Form Solutions team doet er alles aan om u op een ‘menselijke' wijze te begeleiden tijdens het gehele proces en bij vragen en soms onvermijdelijke storingen professioneel bij te staan.

De meeste van onze referenties zijn bereid om u persoonlijk te informeren over het proces en de ervaringen in de praktijk.

Foto's

Smart Form Solutions in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Webapplicaties

Soorten software

Logistieke software
Maatwerk

Onze locatie

Smart Form Solutions


Papiermolen 30 3994 DK Houten
0850653162 Klik om te bellen