Senet Eindhoven B.V.


Gestelsestraat 258 5654 AM Eindhoven
040-2930395 Klik om te bellen

Over Senet Eindhoven B.V.

Senet werkt al meer dan 20 jaar vanuit Eindhoven met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwaretoepassingen die de resultaten van organisaties verbeteren door (administratieve) processen te automatiseren.

Met onze applicaties ontzorgen we diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriële en financiële branches. Met betrekking tot het onderwijs is in 2018 een nieuw merk opgericht; FirstKlas, met een aantal unieke SaaS applicaties die zijn ontwikkeld vóór en dóór het onderwijs.

Senet bouwt en beheert maatwerk webapplicaties op project- en detacheringsbasis. Onze focus ligt op Microsoft .NET technologie en Open Source applicatieontwikkeling op basis van PHP/MySQL. De bestaande it-omgeving is steeds het uitgangspunt om tot verbetering van werkprocessen te komen.

Wij ontwikkelen stabiele software die veel mogelijkheden biedt, de wendbaarheid van de klantorganisatie verhoogd en eenvoudig is in gebruik. Onze oplossingen komen tot stand in samenspraak met de klant door een goede inventarisatie en de inbreng van de beste technologie. Senet biedt totale ontzorging door, naast applicatieontwikkeling, ook goede ondersteuning te verlenen door middel van onze servicedesk.

Voor meer informatie: www.senet.nl & www.firstklas.nl

Senet Eindhoven B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software beheer
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software

Onze locatie

Senet Eindhoven B.V.


Gestelsestraat 258 5654 AM Eindhoven
040-2930395 Klik om te bellen