RYSST B.V.


Burgemeester Drijbersingel 25D 8021 DA Zwolle
0853036100 Klik om te bellen

Over RYSST B.V.

RYSST helpt bedrijven die zich bezighouden met software development aan extra capaciteit en jong talent. Wij stellen Scrum Teams samen die bestaan uit studenten. Zij werken in korte Sprints van een aantal weken aan oplossingen voor uw bedrijf. De teams worden zorgvuldig samengesteld op basis van een persoonlijkheidstest en een technische intake alvorens ze met uw bedrijf worden gematcht. We begeleiden de teams van intake tot oplevering geheel volgens het Scrum Framework. Dit doen wij op ons kantoor in de binnenstad van Zwolle, Maarssen of op uw locatie. U hoeft alleen maar een project en een Product Owner te faciliteren. De Product Owner is een persoon binnen uw bedrijf die visie geeft op het product dat ontwikkeld moet worden.

Als er een klik ontstaat tussen uw bedrijf en de student, dan kunnen wij eventueel de betreffende student verder begeleiden na het afronden van zijn of haar studie zodat hij/zij klaar is voor een carrière binnen uw bedrijf.

Wilt u meer weten over RYSST of wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

RYSST B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

RYSST B.V.


Burgemeester Drijbersingel 25D 8021 DA Zwolle
0853036100 Klik om te bellen