Reverse Delta


Johan Zoutmanstraat 32 2161 TR Lisse
+31641581045 Klik om te bellen

Over Reverse Delta

Reverse Delta biedt consultancy diensten rondom IT procesverbetering (IT4IT).

Wij leveren maatwerk analyse, advies, ontwerp en implementatie rondom de regievoering van ICT diensten. Hierbij stellen wij diensten samen op basis van klantbehoefte en -prioriteiten.

Onze pijlers zijn gebaseerd op de toegevoegde waarde van ICT voor elke onderneming, groot of klein, en hoe deze waarde meetbaar kan worden gemaakt. Het IT4IT architectuur model met daarin de 4 'value streams' zijn de stramienen waarlangs wij onze diensten leveren.

Wij ontwerpen proces organisaties, managen projecten en implementeren complete end-to-end Business Intelligence trajecten.

Ons portfolio bevat de volgende standaard diensten:

- Quick Scan:

Binnen 2 weken* een objectieve blik op uw huidige situatie in relatie tot IT4IT op het gebied van proces, mens, tooling en gegevensverwerking.

- Analyse & Advies:

Binnen 8 weken* een grondige analyse met adviesrapport en 2 presentaties op basis van gesprekken met medewerkers. Hierbij kijken wij hoe ICT momenteel is ingericht en wordt uitgevoerd en adviseren wij welke ICT trajecten opportuun zijn om strategisch en tactisch vorm te geven om zo efficiënt en flexibel mogelijk uw bedrijf te ondersteunen.

- Implementatie & Borging

'Walk the Talk'. Wij leveren projectmanagement en de benodigde experts om resultaten te halen. Als een Service. End-to-end.

Reverse Delta in het kort

Diensten

Software consultancy

Soorten software

BI software
Maatwerk
Workforce Management, Proces Management

Onze locatie

Reverse Delta


Johan Zoutmanstraat 32 2161 TR Lisse
+31641581045 Klik om te bellen