Retrii B.V.


Torenallee 20 5617 BC Eindhoven
06 33130034 Klik om te bellen

Toekomstbestendige maatwerk software
Software van mensen voor mensen
Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Over Retrii B.V.

Wij zijn de specialist in het maken van maatwerk software, wij bouwen mobiele apps, webapps en andere platformen. Wij digitaliseren diensten en bedrijfsprocessen zodat jij als ondernemer meer omzet maakt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten meer uit hun eigen bedrijf halen door het slim in te zetten van maatwerk software en het koppelen van systemen. Wij analyseren uitvoerig de bedrijfsprocessen van onze klanten en komen zo op een slimme maar passende oplossing.

Wij houden ervan om complexe problemen om te zetten naar gebruiksvriendelijke software, dit doen wij door middel van de nieuwste technieken in de software wereld, hierdoor ben jij altijd verzekerd van software die toekomstbestendig is en ook ben jij verzekerd voor een betere positie tegenover jouw concurrenten. Wij zorgen voor software dat jouw bedrijf laat groeien.

Met een team van gedreven software engineers, designers en strategen bouwen wij dagelijks maatwerk software dat over heel de wereld wordt gebruikt, of het nu een platform is waar mensen zelf hun eigen magazine mee kunnen maken of voor een upcomming vastgoed project in Zwitserland, wij zijn altijd voorbereid om kwalitatief goede software te leveren voor elke use case.

Of je nu een mobiele app wil laten realiseren of een platform op maat, wij zijn de partner die jou verzorgd van een applicatie die perfect aansluit op jouw wensen. Tijdens een vrijblijvende kennismaking maken we met elkaar kennis, vervolgens maken wij een plan van aanpak op maat. In dit plan komen in detail alle kosten te staan, de werkzaamheden en de tijdlijn, zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van software? Wij helpen je graag verder en we verkennen samen ook graag de mogelijkheden, geheel vrijblijvend.

Software van mensen voor mensen

Foto's

Ons team

Retrii B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Mobiele apps
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
DMS Software
ERP software
Financiele software
Geo-ICT
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Websites

Onze locatie

Retrii B.V.


Torenallee 20 5617 BC Eindhoven
06 33130034 Klik om te bellen