Rentman Verhuursoftware


Drift 17 3512 BR Utrecht
030 711 6844 Klik om te bellen

Over Rentman Verhuursoftware

Online Verhuursoftware voor de AV- en Evenementensector

Beheer verhuurprojecten vanuit de cloud, op ieder apparaat en met je gehele team. 

Rentman is een cloud verhuursoftware voor de AV & - en Evenementensector. Het biedt bedrijven in de AV-, productie- en evenementenindustrie één centraal platform voor het beheren van materialen, planning en/of facturatie.

Rentman biedt flexibele prijzen. Je kunt het gebruiken als een alles-in-één oplossing of alleen betalen voor de producten en add-ons die je nodig hebt!

Met Materiaalplanning beheer je verhuur efficiënter. Het helpt gebruikers om de beschikbaarheid van materialen bij te houden en inhuren te regelen. Track voorraadaantallen van materialen en hun locatie op elk moment van de dag. De extra Materiaaltracking add-on ondersteunt QR- en barcodescanning, zodat je materialen op serienummerniveau kunt tracken.

Rentmans Personeelsplanning maakt slimme planning mogelijk met drag-and-drop functionaliteiten. Het maakt de organisatie van evenementen eenvoudiger doordat gebruikers een duidelijk overzicht krijgen van ieders agenda. Via de mobiele app kunnen (freelance) medewerkers eenvoudig werkroosters inzien en uren registreren.

Offertes en facturen kunnen snel en eenvoudig worden gegenereerd, geheek met je eigen structuur en lay-out. Met automatische back-ups en sterk beveiligde data zorgt Rentman ervoor dat alle documenten en gegevens veilig worden opgeslagen.

De software wordt aangeboden op basis van een maandelijks abonnement met support via telefoon, e-mail, FAQ's en een online support center.

Foto's

Personeelsplanning - je weet op elk moment wie beschikbaar is
Dashboard - alles in één oogopslag
Visueel overzicht van materiaal
Maak een nieuw project aan
Materiaalmodule op een iPad

Rentman Verhuursoftware in het kort

Diensten

Levering van software

Soorten software

Verhuursoftware

Onze locatie

Logo Rentman Verhuursoftware

Rentman Verhuursoftware

Rentman Verhuursoftware


Drift 17 3512 BR Utrecht
030 711 6844 Klik om te bellen