Raet B.V.


Plotterweg 38 3821 BB Amersfoort
033 45 06 506 Klik om te bellen

Over Raet B.V.

Raet is Nederlands grootste dienstverlener op het gebied van IT-toepassingen voor Human Resources Management en uitbesteding van HR (Business Process Outsourcing). Raet verzorgt maandelijks meer dan 2,5 miljoen salaris- en pensioenberekeningen. Bij Raet werken ongeveer 900 mensen die zo’n 12.500 klanten bedienen.

Verder in HR
Raet brengt organisaties verder in HR door:
• de inzet van slimme, online applicaties (gebaseerd op het SaaS-concept);
• de hoogwaardige implementatie ervan (o.a. door procesoptimalisatie);
• het bieden van outsourcingsdiensten.

E-HRM en Raet Online
‘Software as a Service’ (SaaS) maakt het mogelijk om eenvoudig, via een webbrowser, de software te ontsluiten. Raet is de enige speler in de Nederlandse markt die e-HRM applicaties aan kan bieden in een volledig geïntegreerde HR-portal Raet Online. Door HR-processen te optimaliseren met Raet Online helpt Raet haar klanten primair tijd en kosten te besparen.

Raet Online op mobiel
Als één van de eerste bedrijven wereldwijd introduceerde Raet begin dit jaar bijvoorbeeld HR apps voor mobiele telefoons en tablets . Daarmee speelt het bedrijf in op de trend dat medewerkers zich steeds meer als gemak zoekende consument opstellen, die op ieder gewenst moment, op ieder denkbaar platform, eigen personeelsinformatie wil inzien.

Raet B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
HRM software

Onze locatie

Raet B.V.


Plotterweg 38 3821 BB Amersfoort
033 45 06 506 Klik om te bellen