Quadira B.V.


Pater van den Elsenlaan 45 - 47 5462 GG Veghel
0413369506 Klik om te bellen

Over Quadira B.V.

Ons product Advanced-Forms® is een kosten- en tijdbesparende softwareoplossing voor uw output management van ERP pakketten zoals MS NAV en AX, SAP, Jeeves, JDE, AS/400, IBM, System i. Het product is door onszelf ontwikkeld volgens de laatste trends, innovaties en standaarden en we werken aan continue verbetering en innovatie van gebruiksgemak en functionaliteiten.

Met ons team van gedreven, creatieve en bekwame professionals en onze externe partners bedienen we al sinds 1999 meer dan 250 tevreden klanten, van groot tot klein, over de hele wereld vanuit ons hoofdkantoor in Veghel.

Quadira is de meest innovatieve en flexibele aanbieder met de beste value for money en is hard op weg om uit te groeien tot een wereldwijde top-5 speler in de markt van output management oplossingen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u met alle plezier een korte demonstratie onder het genot van een kopje koffie. Bel ons of laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. www.quadira.nl

Foto's

Quadira kantoor Veghel

Quadira B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

Elektronische Facturering software
ERP software
Financiele software
HRM software
Mobiele apps
Output Management software

Onze locatie

Quadira B.V.


Pater van den Elsenlaan 45 - 47 5462 GG Veghel
0413369506 Klik om te bellen