Pylades


Anna Horstinkstraat 1 1382 MN Weesp
0294490055 Klik om te bellen

Over Pylades

Pylades
Pylades is sinds 1986 actief als integrale IT dienstverlener en gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie en beheer van Microsoft Dynamics 365 ERP, CRM en PowerBI. Wij ondersteunen onze klanten bij hun digitale transformatie, transitie naar de cloud en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Als Microsoft Gold Partner staan kwaliteit en zekerheid voorop. Door permanente educatie van medewerkers, waarbij persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen voorop staan, een ruime ervaring met implementaties van informatiesystemen bij ondernemingen van enkele tot duizenden medewerkers, dedicated branchefocus en effectieve communicatie met betrouwbare leveranciers, zijn wij nationaal én internationaal steeds uw businesspartner bij uitstek.

Voorspelbare resultaten
Voor het succesvol implementeren van een CRM of ERP traject gebruiken wij één van de beproefde Pylades implementatiemethoden. Afhankelijk van uw situatie kiezen wij samen met u de methodiek die het beste bij u past en het succes van het project waarborgt.

Foto's

Anna Horstinkstraat 1

Pylades in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

Pylades


Anna Horstinkstraat 1 1382 MN Weesp
0294490055 Klik om te bellen