Pixelaars


Hoevenstraat 7 5986 ND Beringe
06 12844920 Klik om te bellen

Persoonlijk
Duidelijk en transparant
Altijd maatwerk

Over Pixelaars

Webdevelopment tot in de puntjes geregeld
Pixelaars weerspiegelt onze toewijding aan het kleinste detail in elke lijn code en elke pixel op het scherm. We zijn meesters in het weven van deze digitale vezels tot prachtige online ervaringen.

Maatwerk webontwikkeling
Wij hebben we een passie voor het creëren van innovatieve en functionele webapplicaties, webshops en websites. Wij beschikken over de nieuwste technologische inzichten en vaardigheden om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Creatieve digitale oplossingen
Wij geloven in de kracht van creativiteit om impact te maken. Pixelaars combineert technische expertise met artistiek vakmanschap om unieke digitale oplossingen te leveren. Van aantrekkelijke webdesigns tot intuïtieve gebruikerservaringen, brengen wij jouw ideeën tot leven.

Webdevelopment
In de digitale wereld van vandaag is een doordachte en krachtige online aanwezigheid cruciaal voor zakelijk succes. Wij begrijpen we de essentie van effectieve webontwikkeling om jouw merk te laten opvallen in de virtuele menigte.

Automatisering
Papieren formulieren digitaliseren? Direct de berekeningen van de ingevoerde waarde laten doen, voorkom onduidelijkheid, fout ingevulde formulieren en rekenfouten. Met een webapplicatie kunnen we veel menselijke fouten voorkomen.

Daarnaast bespaar je op de kosten van papier, post en kan je jouw personeel op andere manieren inzetten!

API Koppeling
Laat jouw applicatie naadloos samenwerken met jouw boekhoudprogramma, ERP of CRM pakket, leveranciers of data verstrekkers. We kunnen jouw applicatie middels een API koppelen aan verschillende applicaties.

Zo krijg je jouw orders direct in jouw boekhouding te staan, of bewaar je de data van jouw bedrijf op één centrale plek. Met een API kunnen we verschillende programma’s met elkaar samen laten werken.

Persoonlijk
Wij geloven we in een persoonlijke aanpak. We hechten veel waarde aan het begrijpen van de specifieke doelen en uitdagingen van onze klanten, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die écht het verschil maken.

Duidelijk en Transparant
Hoe complex de systemen die we maken ook zijn, we leggen alles in “Jip en Janneke” taal aan je uit. Zodat ook jij weet wat er op de achtergrond gebeurt.

Websites & Webshops
In de digitale wereld van vandaag is een doordachte en krachtige online aanwezigheid cruciaal voor zakelijk succes. Wij begrijpen we de essentie van effectieve webontwikkeling om uw merk te laten opvallen in de virtuele menigte.

Webshop ontwikkeling
Onze webshops zijn ontworpen met oog voor detail, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: je producten en klanten. Met responsieve designs die zich aanpassen aan elk apparaat, soepele check-outprocessen en geïntegreerde betalingsmogelijkheden, creëren we een naadloze en aantrekkelijke winkelervaring. Laat je merk opvallen in de digitale menigte en vergroot je verkoop met een webshop die niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar online succes!

Koppel jouw webshop aan jouw boekhouding, orderpick systeem of direct aan jouw verzendpartner.

Website ontwikkeling
Streef je naar een krachtige online aanwezigheid? Ontdek de sleutel tot succes met een op maat gemaakte website van [Jouw Bedrijfsnaam]. Onze ervaren webontwikkelaars staan klaar om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos presteert. Van responsieve ontwerpen die zich aanpassen aan diverse schermen tot geoptimaliseerde laadtijden voor een vlekkeloze gebruikerservaring, wij begrijpen wat jouw online doelgroep nodig heeft. Investeer in de groei van jouw merk en neem vandaag nog contact met ons op voor een website die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Webhosting & Domeinen
De samenwerking tussen domeinregistratie en webhosting vormt de basis voor een succesvolle online aanwezigheid. Door je domeinnaam te koppelen aan een betrouwbare webhostingprovider, zorg je ervoor dat jouw website niet alleen een herkenbaar online adres heeft, maar ook de benodigde infrastructuur om te kunnen functioneren. Dit duurzame partnerschap tussen domeinregistratie en webhosting legt het fundament voor een stabiele, toegankelijke, en goed presterende website op het web.

Domeinregistratie
Domeinregistratie is het proces waarbij je de naam voor je website vastlegt, zodat mensen je gemakkelijk kunnen vinden op het internet. Dit domein fungeert als het online identiteitskaartje van je website. Door een domeinnaam te registreren, claim je jouw plekje op het web en maak je het mogelijk voor bezoekers om jouw website eenvoudig te vinden en te bezoeken.

Webhosting
Webhosting is als het huren van virtuele ruimte op het internet om je websitebestanden op te slaan. Wanneer iemand jouw domeinnaam invoert, worden de bijbehorende bestanden opgehaald van de server waarop je webhosting hebt. Deze server is 24/7 online, waardoor je website altijd toegankelijk is voor bezoekers. Webhosting voorziet ook in andere essentiële aspecten zoals e-maildiensten en databaseopslag, waardoor je website soepel en snel kan functioneren.

Webdevelopment tot in de puntjes geregeld

Foto's

Pixelaars in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Domeinregistratie
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties
Webhosting

Soorten software

API koppelingen
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Verhuursoftware
Websites

Onze locatie

Pixelaars


Hoevenstraat 7 5986 ND Beringe
06 12844920 Klik om te bellen