Perfocus


Ligusterweg 3 6601 HL Wijchen
024-6690593 Klik om te bellen

Over Perfocus

PERFOCUS WEBSITE & SOFTWARE ONTWIKKELING
Perfocus is een jong innovatief software bedrijf en marketing club. Bij ons staat User Experience Design (UX) centraal. Dit betekent dat we software, websites en marketing uitingen ontwikkelen die je doelstellingen waarmaken en die iedereen snapt zonder echt na te denken. Wij zijn creative ICTers en marketing mensen. Niet alleen in de sites en software die we bouwen, maar ook in de wijze hoe we binnen beperkte budgetten toch verassende oplossingen creëren, Oplossingen die doen wat ze moeten doen.

WEBDESIGN & WEBMARKETING
Onze moderne websites passen zich aan een scherm, tablet of smartphone aan, zodat ze altijd goed leesbaar zijn. Ze zijn erop gericht om resultaat te behalen. Ze zijn zo opgezet dat een bezoeker eenvoudig de gezochte informatie vindt en actie onderneemt.

SOFTWARE-ONTWIKKELING
Wij bouwen niet alleen software die je processen goed automatiseert, maar met onze aanpak werkt de software ook zoals een gebruiker verwacht. Zo helpt en werkt software echt voor je. Of het nu gaat om web of mobiele apps.

HOSTING SERVICES
Het beheer, onderhoud en beveiliging van eigen servers en software is geen eenvoudige zaak. Wij ontzorgen je met het verplaatsen van de ICT naar een cloud omgeving. De beveiliging hiervan is op hoog niveau en je betaalt een vast bedrag per maand voor diensten en software.

Perfocus in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy

Soorten software

CMS software

Onze locatie

Perfocus


Ligusterweg 3 6601 HL Wijchen
024-6690593 Klik om te bellen