Onguard


Karspeldreef 8 1101 CJ Amsterdam
0882566666 Klik om te bellen

Over Onguard

Over Onguard

Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Ons geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order-to-cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden. Intelligente tools die naadloos op elkaar aansluiten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie. Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order-to-cash en credit management.

Onze visie

De oneindige beschikbaarheid van data vraagt om slimme oplossingen om deze data voor ons te laten werken. Bedrijven moeten digitaal transformeren om hun continuïteit te waarborgen.

Dat vraagt om een betrouwbare en bewezen partner, die meedenkt en begrijpt wat er nodig is. Ons intelligente platform integreert data binnen alle onderdelen van het order-to-cash proces, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals API’s, robotics, machine learning, big data en AI. Om dit te realiseren werken wij nauw samen met andere best-of-breed solution providers.

Vanuit onze Customer Succes filosofie nemen wij onze klanten stap voor stap mee in de digitale transformatie. Met als doel efficiency binnen het order-to-cash proces, snelle betalingen en een optimale klantbeleving, zodat onze klanten voldoende werkkapitaal beschikbaar hebben om te kunnen groeien en een lange termijn relatie met hun klanten behouden.

Onguard in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
Financiele software

Onze locatie

Onguard


Karspeldreef 8 1101 CJ Amsterdam
0882566666 Klik om te bellen