NetCare


Geldropseweg 8b 5731 SG Mierlo
0492-430100 Klik om te bellen

Over NetCare

Ons motto is dat verandering de enige constante is.Twintig jaar ervaring maken ons tot een echte specialist. 

Met producten als MyVox, Odoo, Rocketchat en SuiteCRM kunnen we veel klanten helpen met standaardproducten die tegelijkertijd buitengewoon flexibel zijn.

Van IT advies, implementatie tot managed applications en ontwikkeling bent u op het juiste adres bij NetCare.

Voor onze medewerkers willen wij een organisatie zijn die ruimte biedt voor ontplooiing, initiatief en uitdaging, waarbij we op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden, die bepalend zijn voor onze identiteit:

  • Innovatief en ontwikkelbereid
  • Enthousiasme en daadkracht
  • Kwaliteit en toewijding

Producten

  • Odoo is bedrijfssoftware met meer dan 3 miljoen gebruikers en de snelst groeiende in de branche. Je kunt alle bedrijfsprocessen in 1 pakket integreren, inclusief je website en/of webshop.
  • MyVox is een kennis netwerk applicatie voor organisaties die hun innovatieve kracht willen versterken. Het is ook geschikt als digitale werkomgeving. Alle communicatie, documenten, groepen en discussies in één overzichtelijke app.
  • SuiteCRM is een van de basis oplossingen die wij bij NetCare aanbieden als CRM-oplossing. Het is een van de meeste gebruikte open source CRM systemen. Het pakket is enkele jaren geleden afgesplitst van de commerciële variant Sugar CRM.
  • Ons doel is zoveel mogelijk aan te sluiten bij de standaard aanwezige functionaliteit in een pakket. Toch kan het noodzakelijk zijn om aanpassingen te moeten doen, omdat we eigen ontwikkelaars hebben kan dat ook.

We Care

NetCare ziet het belang van maatschappelijk betrokken ondernemen en zoekt daarom naar een goede balans tussen de drie P's in haar bedrijfsvoering: People, Planet; Profit. Klik op de link om meer te lezen.  

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via https://www.netcare.nl of op 0492-430100

NetCare in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

CMS software
CRM software
ERP software
Financiele software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

NetCare


Geldropseweg 8b 5731 SG Mierlo
0492-430100 Klik om te bellen