Mulberry Garden B.V.


Javastraat 100-b 2585 AV 's-Gravenhage
070 311 5403 Klik om te bellen

Over Mulberry Garden B.V.

Mulberry Garden is uw partner voor ontwikkeling, realisatie en hosting van maatwerk software-applicaties én voor advies op het gebied van relatiebeheer software voor zowel Apple (iOS & OS X) en Windows PC.

Wilt uw een eigen corporate software applicatie ontwikkelen of specifieke bedrijfsprocessen binnen uw organisatie automatiseren? Tijdrovende handelingen kunnen door toepassing van de juiste software applicatie deels of volledig worden geautomatiseerd. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij software oplossingen voor onze klanten. Wij denken dus graag met u mee naar de juiste oplossing!

Naast het ontwikkelen van web-based en desktop software applicaties adviseren wij MKB-bedrijven op het gebied van informatietechnologie en CRM (Cliënt Relatie Management) en zijn wij producent leverancier van een eigen CRM systeem genaamd SpinOffice CRM.

Enkele voorbeelden van succesvolle software applicaties die in opdracht van onze klanten zijn ontwikkeld:

  • Een slimme risicomanagement tool (RMS) waarbij de uitgangspunten in lijn zijn met Solvency II en de verwachtingen van de DNB.
  • Een web-based registratieproces, gekoppeld aan SpinOffice CRM. Met deze oplossing kunnen geïnteresseerde via de website van iBeleggen registreren en een vragenlijst doorlopen. Naar aanleiding van de antwoorden wordt automatisch een beleggingsadvies gegenereerd. Een koppeling naar iDeal verzorgt de betaling die uiteindelijk doorslag geeft of iemand klant wordt.
  • Een black-list check applicatie die een database met contactpersonen vergelijkt met op internet gepubliceerde personen met wie geen financiële transacties gedaan mogen morgen. Deze applicatie is voornamelijk gebouwd voor de trust wereld.

Foto's

Ons kantoor

Mulberry Garden B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
BI software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps

Artikelen

Amazon Web Services (AWS) als cloud hosting provider

Wij hebben ervoor gekozen om het Amazon Web Services (AWS) platform te gebruiken om de applicatieservers te hosten die nodig zijn om de CRM applicatie te draaien. Alle klant databases, e-mailberichten...

Onze locatie

Mulberry Garden B.V.


Javastraat 100-b 2585 AV 's-Gravenhage
070 311 5403 Klik om te bellen