MSML


Leeuwenbrug 117a 7411 TH Deventer
085 4018 747 Klik om te bellen

Over MSML

Over MSML
Wij zijn een jong en ambitieus softwarebedrijf uit Deventer. Oog voor detail, professionaliteit en veiligheid zitten sinds 2012 geworteld in ons DNA. Met deze waarden slagen we er in complexe projecten - die doorgaans aan de Fortune 500 bureaus worden gegund - tot een goed einde te brengen. Onze handelswijze, multidisciplinaire teams en wendbaarheid worden hoog gewaardeerd[1]. Zo ontstond onze visie. Wij zijn een disruptieve partner die de dienstverlening van grote internationale concurrenten overtreft, met de pragmatische en persoonlijke behandeling van een SME.

Softwareontwikkeling
De ontwikkeling van maatwerk software is onze voornaamste dienst. MSML ontwikkelt web- en mobiele applicaties. Deze projecten zijn erop gericht om bedrijfsprocessen van opdrachtgevers efficiënter, goedkoper of veiliger te maken. MSML biedt een alternatief voor organisaties die zoeken naar pragmatische oplossingen die in de actuele IT architectuur niet mogelijk zijn. Veel van onze projecten beginnen daarom als een experiment of proof of concept. We introduceren zelfstandige functionaliteiten, maar koppelen ook met bestaande systemen zonder verstoringen in het primaire proces.

Onze eigen ontwikkelaars richten zich op user experience, front-end, back-end en architectuur. Alle posities zijn meervoudig bezet om de continuïteit te garanderen. Onder begeleiding van gecertificeerde product owners en de scrum master, werken de zelfsturende agile teams nauw samen met opdrachtgevers. In tweewekelijkse iteraties leveren zij voortdurend zichtbare resultaten. De teams werken met hun eigen credo “under promise, overdeliver”.

Onderhoud en support
Ieder project wordt na de afronding overgedragen aan onze supportafdeling. Wij bieden opdrachtgevers een Service Level Agreement, waarin tot op detail is vastgelegd met welke respons- en oplostijden wij werken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar via telefoon, chat en email.

Opdrachtgevers krijgen - net als gedurende projecten - toegang tot ons portaal dat de status van al het geplande, onderhanden en afgeronde werk toont.

Consultancy
Om samen het maximale rendement uit software te halen, beschikt MSML over specialistische adviseurs. Zij vormen veelal het vertrekpunt voor nieuwe projecten. De consultants inventariseren de actuele en gewenste situatie. Met hun kennis over management, artificial intelligence en informatiebeveiliging voegen zij waarde toe in de definitie van een verrassende en innovatieve oplossing. We dragen bovendien bij aan de business case met aandacht voor de optimalisatie van tijd, middelen en rendement. Onder onze consultants zijn onder meer de volgende disciplines vertegenwoordigd:

  • Bedrijfskundig consultant (MBA)[2]
  • Data wetenschapper (Analyse, Algoritmes, Simulaties)[3]
  • IT security management expert

Vertrouwen en rust
We zijn er trots op dat we de dienstverlening van gevestigde internationale bureaus evenaren, zonder onze eigen stijl te verliezen. Daarmee hebben we onder meer organisaties als Unilever, Primagaz weten te overtuigen. We proberen onze klanten vertrouwen en rust te bieden. Zekerheden over continuïteit, escrow en intellectueel eigendom zijn daarom standaard onderdeel van onze intakes.


https://www.msml.nl/van-tevreden-klanten-naar-ambassadeurs/ (Blog, Nederlands)
https://www.msml.nl/business-en-data-analyse-op-het-volgende-niveau/ (Blog, Nederlands)
https://www.msml.nl/word-een-data-grootmeester/ (Blog, Nederlands)

MSML in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

MSML


Leeuwenbrug 117a 7411 TH Deventer
085 4018 747 Klik om te bellen