MSML


Leeuwenbrug 117a 7411 TH Deventer
085 4018 747 Klik om te bellen

Over MSML

Over MSML
Wij zijn een jong en ambitieus softwarebedrijf uit Deventer dat gelooft in de toekomst. En een mooie toekomst maken we nu al. Niet alleen in de digitale producten of diensten die we leveren, maar ook in de manier waarop we dat doen. Een duurzaam beleid is daarbij onmisbaar. Sinds onze oprichting zoeken we de meest duurzame oplossingen voor alles wat we doen. We streven naar duurzame en lokale samenwerkingen met onze opdrachtgevers, concullega's en leveranciers. Daarbij staat ook het welzijn van het milieu en van onze medewerkers hoog op de agenda. We geven de duurzaamste optie voorrang in onze keuzes. Met ons gedrag hopen we ook onze omgeving te inspireren en te motiveren tot duurzaam handelen. MSML is op dit moment bezig om haar B-Corp certificaat te behalen en heeft als streven om dit dit jaar af te ronden.

Perfectionisme, oog voor detail, professionaliteit en veiligheid zitten sinds 2012 geworteld in ons DNA. Met deze waarden slagen we er in complexe projecten tot een goed einde te brengen. Onze handelswijze, multidisciplinaire teams en wendbaarheid worden hoog gewaardeerd.

Softwareontwikkeling
De ontwikkeling van maatwerk software is onze voornaamste dienst. MSML ontwikkelt web- en mobiele applicaties. Deze projecten zijn erop gericht om bedrijfsprocessen van opdrachtgevers efficiënter, goedkoper of veiliger te maken. MSML biedt een alternatief voor organisaties die zoeken naar pragmatische oplossingen die in de actuele IT architectuur niet mogelijk zijn. Veel van onze projecten beginnen daarom als een experiment of proof of concept. We introduceren zelfstandige functionaliteiten, maar koppelen ook met bestaande systemen zonder verstoringen in het primaire proces.

Onze eigen ontwikkelaars richten zich op user experience, front-end, back-end en architectuur. Alle posities zijn meervoudig bezet om de continuïteit te garanderen. Onder begeleiding van gecertificeerde product owners en de scrum master, werken de zelfsturende agile teams nauw samen met opdrachtgevers. In tweewekelijkse iteraties leveren zij voortdurend zichtbare resultaten. De teams werken met hun eigen credo “under promise, overdeliver”.

Onderhoud en support
Wanneer de applicatie is afgerond draagt de ontwikkelafdeling de applicaties over aan support. MSML biedt opdrachtgevers een Service Level Agreement (SLA). Dankzij deze SLA is de werking van de software gegarandeerd. In het geval van een gewenste aanpassing of een calamiteit ligt in het document vast binnen welke termijn MSML deze dient op te lossen. 

Vertrouwen en rust
We zijn er trots op dat we de dienstverlening van gevestigde internationale bureaus evenaren, zonder onze eigen stijl te verliezen. Daarmee hebben we onder meer organisaties als Unilever, Go Ahead Eagles, Visma, FrieslandCampina en Primagaz weten te overtuigen. We proberen onze klanten vertrouwen en rust te bieden. Zekerheden over continuïteit, escrow en intellectueel eigendom zijn daarom standaard onderdeel van onze intakes.


www.msml.nl/van-tevreden-klanten-naar-ambassadeurs/ (Blog, Nederlands)
www.msml.nl/blog/msml-is-iso27001-gecertificeerd
www.msml.nl/duurzaamheid-statement

Foto's

Ons kantoor in Deventer

MSML in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

MSML


Leeuwenbrug 117a 7411 TH Deventer
085 4018 747 Klik om te bellen