ManualMaster


De Wederik 4 3355 SK Papendrecht
078 644 6888 Klik om te bellen

Het meest volledige kwaliteitsmanagementsysteem
De experts op het gebied van documentmanagement
Een QHSE software totaalpakket

Over ManualMaster

Organisaties hebben vaak tientallen, honderden of zelfs duizenden documenten in de vorm van processchema’s, procedures, werkinstructies en formulieren. Hoe bewaart u het overzicht en hoe zorgt u ervoor dat iedereen op het juiste moment de juiste informatie ter beschikking heeft?

Kwaliteitsmanagementsoftware

Waar wij in 1992 begonnen onder de naam Quality and Information Management Support, kortweg QIMS, zijn we nu, 30 jaar later, uitegroeid tot dé software oplossing voor kwaliteitsmanagement.

Met de inzet van ManualMaster maakt u uw interne kennis en regelgeving inzichtelijk, beheersbaar en beschikbaar voor iedere medewerker van uw organisatie. Naast documentmanagement kunt u het kwaliteitsmanagementsysteem ook gebruiken voor:

- Risicomanagement,
- Procesmanagement,
- Auditmanagement,
- Klachtenmanagement
- Incidentmanagement,
- Afwijkingenbeheer
- en Normenbeheer binnen uw organisatie.

Crossplatform documententoegang

ManualMaster is voor de eindgebruiker bereikbaar vanaf een computer, tablet of smartphone. Moet er een incident gemeld worden op de productievloer, of werkt u samen met externe partijen die via een webformulier hun reiskosten willen declareren? Dat is mogelijk dankzij de gepersonaliseerde dashboards die uw organisatie in kan vullen naar wens en behoefte, per afdeling, functie, of persoon. Zo is kwaliteit binnen uw organisatie nooit meer dan een tik of swipe van de medewerkers verwijderd.

Eén overzichtelijk kwaliteitsmanagementsysteem

Het opzetten van een sterk kwaliteitsmanagementsysteem is een taak waarbij meerdere afdelingen betrokken zijn, en nog veel van kunnen profiteren. Daarom kan de toegang tot de documentatie in het document management systeem van ManualMaster worden vormgegeven op basis van wat iemand nodig heeft. De gebruikers hebben enkel toegang tot de documenten die zij nodig hebben, en wanneer dit een keer niet voldoet, kan de informatie gemakkelijker opgezocht worden via het gepersonaliseerde dashboard.

Welke personen binnen uw organisatie zijn betrokken bij het finaliseren van een werkinstructie, een veiligheidsvoorschrift of een intern rapport? Met ManualMaster richt u uw documentcyclus zo in, dat elke stap transparant en duidelijk uitgevoerd kan worden door de aangewezen collega(s). Dus ook wanneer er meer dan één medewerker een rol speelt bij de creatie, verificatie, of autorisatie van het eindresultaat. Ten slotte worden documentversies vastgelegd met instelbare bewaartermijnen.

Meer weten over de mogelijkheden van ManualMaster? Wij staan u graag te woord en denken met u mee over de oplossingen die het meest waardevol zijn voor uw organisatie. Neem contact met ons op door een bericht te sturen naar info@manualmaster.com, of bel direct naar +31 (0)78-6446888.

Tot binnenkort!

Dé kwaliteitsmanagement software

Foto's

Ontdek het Waarom
ManualMaster Rapportages
ManualMaster Dashboard
ManualMaster Incidentmanagement

ManualMaster in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

DMS Software
QHSE software

Certificeringen

ISO27001 - Managementsysteem voor Informatiebeveiliging

Team

Onze locatie

Logo ManualMaster

ManualMaster

ManualMaster


De Wederik 4 3355 SK Papendrecht
078 644 6888 Klik om te bellen