Lizard Global


Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam
06 18463367 Klik om te bellen

Over Lizard Global

 

Lizard Global is een digitale partner met 35+ resultaatgerichte teamspelers die ernaar streven om jouw bedrijf te transformeren naar een digitale oplossing. Wij zijn in velen industrieën binnen de B2C en B2B sectoren ervaren met partners zoals Skoon, Alliander, SkyEcho en Tracker Apps. Door het creëren van een doelgerichte cultuur, zijn onze teamleden niet alleen gefocust op wat zij binnen hun kader het beste kunnen, maar ook wat in teamverband voor de meeste efficiënte en effectieve resultaten kan zorgen. We richten ons voornamelijk op de prestaties, flexibiliteit, de ontwikkelingssnelheid en efficiëntie van de processen die wij innoveren.

Van idee tot product, luisteren wij altijd naar de eindgebruikers zodat de fundering van de oplossingen op een duurzame manier opgebouwd is. - Bedrijfsonderzoek - UI / UX Ontwerp - Groei strategieën - Software ontwikkeling Binnen Lizard Global zijn wij trots op onze mentaliteit en cultuur, die er absoluut tot hebben geleid dat wij meer dan 50 tevreden partners hebben geholpen met het ontwikkelen van digitale ervaringen.

Zoek jij iemand die kan helpen met het ontwikkelen van een duurzame oplossing? Laat ons weten of je voorkeur hebt voor thee of koffie en dan gaan we van start. Aan de hand van jouw doelen, kunnen we samen met jou het geheel conceptualiseren.

IMAGINE | DESIGN | CREATE | GROW

Foto's

hcs software

Lizard Global in het kort

Diensten

Animatie UX
Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
DMS Software
Embedded software
ERP software
Financiele software
Geo-ICT
HACCP software
HRM software
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Verhuursoftware

Onze locatie

Lizard Global


Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam
06 18463367 Klik om te bellen