Ibuildings


Gildeweg 39a 4383 NJ Vlissingen
088 002 4000 Klik om te bellen

Over Ibuildings

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technisch internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

Met tevreden klanten zoals RTL Nieuws, Strukton, ZLM Verzekeringen, SURFnet, HAN, CBS, Alliander, SDU Uitgevers en vele anderen biedt Ibuildings de meest hoogwaardige veilige web en mobiele applicaties. Voor alles referenties: https://ibuildings.nl/referenties/

We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. We helpen bij de strategische transitie van business naar online business. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, self-service omgevingen, slimme mobiele apps en enterprise contentmanagement oplossingen.

En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers.

Bij Ibuildings werken wij aan de hand van de organisatiestructuur Holacracy. Geen top down structuur maar een werkomgeving waar iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar werkzaamheden binnen benoemde rollen. Binnen elke rol prioriteer je zelf het werk en geef je zelf invulling aan de werkzaamheden.

Met Holacracy houden we het werk transparant en is het voor iedereen duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Dit maakt onze organisatie wendbaar en slagvaardiger, en geven we iedereen de vrijheid om hun talenten maximaal in te zetten.

www.ibuildings.nl / 088-0024000

Foto's

Logo

Ibuildings in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
CMS software
ERP software
HRM software
Maatwerk
Mobiele apps
Websites

Onze locatie

Ibuildings


Gildeweg 39a 4383 NJ Vlissingen
088 002 4000 Klik om te bellen