Helioment B.V.


Middelberg 20 5508 DR Veldhoven
040-2301739 Klik om te bellen

Over Helioment B.V.

Helioment B.V. is een zakelijke dienstverlener die zich richt op (no-nonsense) Project / Interim Management, consultancy, advies, detachering (en projecten) in de Technische Automatisering.

Ik vind het leuk om projecten op te starten, in te richten, te structureren, te plannen, samenwerking/processen te verbeteren, te professionaliseren, te optimaliseren, te bewaken en op te leveren aan de klant en gebruikers naast het goed borgen binnen de bestaande organisatie.

Mijn grote passie is het onder control krijgen en houden van de projecten.

Ik verhuur mezelf als (Technisch) Projectmanager/leider, Project en/of Financial Controller, Project/Programma Management Ondersteuning (PMO) of een combinatie van dit alles.

Mijn doel is om opdrachten tot een succes te maken op technisch, organisatorisch, administratief en financieel vlak.

Daarnaast heeft Helioment een eigen Financieel software product: VeKoSoft en een eigen Planning software product: HelioControl.

HelioControl is Resource Planning Project Management software tooling/gereedschap om projecten Technisch en Financieel onder controle te krijgen en te houden als Projectmanager bij opdrachten. Het is een op (Microsoft) Project en Excel gebaseerde applicatie.

VeKoSoft is een administratie en facturatie software pakket voor kleine bedrijven/ondernemingen, die hun boekhouding op eenvoudige wijze willen doen. Het doel was en is een goedkoop, eenvoudig en compleet boekhoud pakket aan te bieden aan (mede-)ondernemers. Het is een op (Microsoft) Excel gebaseerde applicatie. Een Eenmanszaak / BV / VOF / Maatschap / CV / Vereniging/ Stichting wordt ondersteund.

Helioment B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

Financiele software
Kantoorsoftware
Maatwerk

Onze locatie

Helioment B.V.


Middelberg 20 5508 DR Veldhoven
040-2301739 Klik om te bellen