GlobalOrange


Haarlemmerstraat 124E 1013 EX Amsterdam
020 624 2152 Klik om te bellen

Over GlobalOrange

Met gevoel voor business en top-expertise in user experience, technologie en machine learning ontwikkelen wij bedrijfskritische SaaS en platform software. Als technologie partner denken we met u mee en zijn we gedreven om uw bedrijf succesvol te maken. Wij ontwikkelen maatwerk software voor bedrijven die zich met hun product willen onderscheiden. Specifiek ontwikkeld op basis van de eisen vanuit uw organisatie en uw eindgebruikers. 

GlobalOrange is gespecialiseerd in de ontwikkeling van SaaS producten. Al meer dan twaalf jaar bouwen we aan toonaangevende SaaS applicaties die hoge eisen stellen aan schaalbaarheid, security, performance en gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn uw technologie partner van concept tot lancering maar ook daarna.

Wij zijn een partner die proactief meedenkt. Onze belangrijkste drijfveer is om onze klanten echt succesvol te maken. Ons werk is klaar voor de toekomst. Dat bereiken we door een slimme combinatie van standaard componenten en onvervalst maatwerk.

Wij geloven in Agile softwareontwikkeling en de lean startup methode. Deze methoden kenmerken zich door nauwe samenwerking met de opdrachtgever en eindgebruikers, korte iteraties die direct waarde opleveren en nieuwe inzichten die direct worden toegepast. Onze Agile Scrum ontwikkelmethode en Lean Startup aanpak zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de voortgang en de kosten van uw project.

We excelleren in de ontwikkeling van maatwerk software, machine learning software en SaaS-producten.

Foto's

GlobalOrange - Deel van ons team tijdens een teambuilding dag op het strand.

GlobalOrange in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Maatwerk
Server software

Artikelen

Tips voor het opnieuw ontwikkelen van software.

Herontwikkelen van uw software. Het opnieuw ontwikkelen van een bestaand softwareproduct lijkt vaak alleen een technisch georiënteerde exercitie. Technische legacy wegwerken is lang niet altijd even...

Onze locatie

GlobalOrange


Haarlemmerstraat 124E 1013 EX Amsterdam
020 624 2152 Klik om te bellen