Global BrainForce


Andriespoort 6 6211 WD Maastricht
06 22950503 Klik om te bellen

Hooggekwalificeerde IT-professionals
in de Filippijnen

Over Global BrainForce

Global BrainForce (GBF) is een offshore IT personeel bedrijf gevestigd in de Filippijnen en opgericht in 2012. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven die hun IT personeelsbestand willen stroomlijnen en hun activiteiten willen uitbreiden.

Bij GBF begrijpen we dat elk bedrijf anders is en unieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij flexibele personeelsopties en toegewijde ondersteunende diensten aan, zodat onze klanten de beste oplossing voor hun specifieke behoeften kunnen vinden. Ons team van bekwame en ervaren professionals kan een breed scala aan taken aan en biedt ondersteuning op gebieden als softwareontwikkeling, webontwikkeling, app-ontwikkeling, IT-projectbeheer en technische ondersteuning.

Wat ons uniek maakt is onze diepgaande kennis van de IT-sector en de Filippijnse arbeidsmarkt. Wij zijn in staat om hooggekwalificeerde IT-professionals te vinden en aan te nemen die voldoen aan de specifieke vereisten van onze klanten. Bovendien bieden wij onze klanten de mogelijkheid om rechtstreeks met hun team van offshore werknemers samen te werken, waardoor ze volledige controle hebben over hun projecten.

Bij GBF geloven we dat een goede relatie met onze klanten essentieel is voor het succes van ons bedrijf. Daarom streven we er altijd naar om een persoonlijke en betrouwbare service te bieden en ons volledig in te zetten om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. We zijn er trots op dat we al vele jaren succesvol samenwerken met bedrijven in de Verenigde Staten, Australië, Canada en Europa.

Kortom, bij GBF kunnen klanten terecht voor hooggekwalificeerde IT-professionals en op maat gemaakte oplossingen om hun bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om softwareontwikkeling, webontwikkeling, app-ontwikkeling, IT-projectbeheer of technische ondersteuning, wij zijn er om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Global BrainForce in het kort

Diensten

App-ontwikkeling
Consultancy op het gebied van IT-strategie en -beleid
IT-projectbeheer
Software outsourcing
Technische ondersteuning
Training en coaching voor IT-personeel
Webontwikkeling
Zoek- en wervingsdiensten

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
Database Management Systemen (DBMS)
Embedded software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Verhuursoftware
Websites

Onze locatie

Global BrainForce


Andriespoort 6 6211 WD Maastricht
06 22950503 Klik om te bellen