Fully In Control B.V.


Vijverlaan 21A 6602 CX Wijchen
085 301 9073 Klik om te bellen

Een integraal Management Systeem 1 waarheid
Modules voor GRC, KAM, ISMS, PIMS, ESG, BCM Audits
Gericht op samenwerking aan PDCA voor meer succes

Over Fully In Control B.V.

FullyInControl is een zeer innovatieve cloudoplossing voor het managen van risico's, kwaliteit, veiligheid en performance. De oplossing wordt ontwikkeld door Fully In Control B.V. uit Doetinchem. De software ondersteunt bedrijven en adviseurs bij het in Control brengen van organisaties, programma's en projecten. Gebruiksgemak en pragmatiek staat hierbij centraal.

De FullyInControl oplossing kan door risico adviseurs, accountants en ISO adviseurs, of direct door of met de klant ingezet worden. Samen met een klant kan vervolgens een advies in actie worden omgezet. Op basis van de Plan, Do, Check, Act cyclus wordt vervolgens continue aan verbetering gewerkt.

FullyInControl kan enkel ingezet worden voor bijvoorbeeld Risico Management of het implementeren van een kwaliteitssysteem. Onze visie is dat een goed managementsysteem alle management aspecten samenbrengt in één oplossing. Daarbij moeten deze aspecten onderdeel gaan vormen van het dagelijks managementproces.

Voor het behalen van organisatiedoelstellingen moet niet alleen ingezoomd worden op de Key Succes Factoren waarmee de doelstellingen gehaald kunnen worden, maar ook op de risico's die de inspanningen weer teniet kunnen doen.

Met FullyInControl kunt u groeien naar een totaaloplossing voor het sturen van een organisatie in de richting van haar doelstellingen. FullyInControl geeft inzicht in het risicoprofiel van een organisatie met duidelijke beslissingsdashboards. Beslissingen kunnen direct in actie omgezet worden. Ook kunnen initiatieven worden gemanaged om Key Succes Factoren voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen te versterken. Met KPI’s en KRI’s monitort u de voortgang

FullyInControl wordt ingezet van MKB-ondernemingen, gemeenten, zorg instellingen tot multinationals. Altijd gericht op een organisatie FullyInControl.

Fully In Control B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
Financiele software
Risico Management

Onze locatie

Fully In Control B.V.


Vijverlaan 21A 6602 CX Wijchen
085 301 9073 Klik om te bellen