Frontier Oost


Johannes Sinthenstraat 1 7412 EB Deventer
0620467677 Klik om te bellen

Over Frontier Oost

frontier oost

Wij ontwikkelen software-applicaties waarin het combineren van de mens-kant met nieuwe technologieën onze grote kracht is. Samen realiseren wij de oplossing voor jouw vraagstuk.

Onze eerste focus is het doorgronden van jouw idee. Wij geloven dat het in kaart brengen van het speelveld en het verkennen van de mogelijkheden zal leiden tot de beste oplossing. Vanuit het probleem werken wij samen met jou in drie stappen toe naar een succesvol product.

1. STRATEGY AND RESEARCH

Door middel van researchtechnieken brengen wij gedrag van gebruikers in kaart. Denk hierbij aan deep interviews, customer journeys en storymapping. Hierdoor benaderen wij jouw idee op een holistische wijze en kunnen er innovatieve Ideeën ontstaan.

2. PROTOTYPE AND DESIGN

Strategische beslissingen testen wij al in een vroeg stadium bij gebruikers. Dit doen we bijvoorbeeld door lo-fi prototypes. Daarna zorgen wij voor een sterk design dat past bij je merk en met een goede user experience voor je gebruikers!

3. BUILD AND EVOLVE

Wij zijn erin gespecialiseerd ideeën om te zetten naar vooruitstrevende digitale oplossingen. Door jouw ideeën in een vroeg stadium al te valideren, weet jij zeker waar je je tijd en geld echt in wilt gaan investeren en creëren wij samen met jou een waardevol product.

Klaar om het anders te doen?

https://frontier-oost.nl/

Frontier Oost in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
Embedded software
ERP software
Financiele software
HACCP software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Verhuursoftware

Onze locatie

Frontier Oost


Johannes Sinthenstraat 1 7412 EB Deventer
0620467677 Klik om te bellen