FourVision


IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem
026-3653377 Klik om te bellen

Over FourVision

FourVision HR Plus is als Independent Software Vendor (ISV) gespecialiseerd in de Human Resources functionaliteit van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations en Dynamics 365 Human Resurces (HR)

1. HR Plus voor Microsoft Dynamics365 
FourVision HR Plus levert de add on HR Plusen TimeSheet Plus. Deze add on is een aanvulling op de standaard HRM module van Dynamics 365 Hiermee is de HRM module compleet en volledig geschikt voor de sectoren overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg en onderwijs zowel in Nederland als wereldwijd.

2. Implementatie Microsoft Dynamics 365 
FourVision HR Plus is de implementatiepartner voor de volledige HRM oplossing van Dynamics 365 

3. Salarisverwerking in-huis of in-service
FourVision HR Plus verzorgt de salarisverwerking via Dynamics 365. Zowel in-huis als in-service is mogelijk. Wij verzorgen de volledige inrichting zodat de lokale verloners de feitelijke verloning kune uitvoeren.

4. Support en onderhoud
FourVision HR Plus is uw Partner voor alle support rondom HR en Payroll. Wij zorgen voor de professionele ondersteuning die u mag verwachten.

Met deze vier kerncompetenties zijn wij dè partner voor u op het gebied van HRM binnen Dynamics 365 voor zowel u als klant/(eind)gebruiker van Dynamics 365 als alle Partners (Value Added Reseller’s (VAR)) van Microsoft.

Foto's

FourVision in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
ERP software
HRM software

Onze locatie

FourVision


IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem
026-3653377 Klik om te bellen