Facito Software Solutions


Bladgroen 52 2718 EG Zoetermeer
06 11763895 Klik om te bellen

Over Facito Software Solutions

Van advies tot software ontwikkeling, van idee tot compleet pakket helpt Facito jou met de ontwikkeling van de beste software oplossing speciaal gemaakt voor jouw organisatie. Samen bedenken, ontwikkelen en implementeren we automatisch de beste software oplossing op maat die voldoet aan al jouw wensen.

Facito verzorgt naast software ontwikkeling ook configuratie en migratie naar de cloud. Ook start-ups helpt Facito graag verder, zodat je makkelijk en snel iets hebt wat je kunt laten zien aan anderen. Van idee naar oplossing ging nog nooit zo makkelijk!

Ontwikkelaars bij Facito begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede software is. Met uitgebreide kennis van software oplossingen, bedrijfsprocessen en meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling heb je bij Facito aan een half woord voldoende. Je zult je verbazen over het gemak, de kwaliteit en de snelheid waarmee Facito een werkende software oplossing ontwikkelt.

Facito bouwt op Microsoft technologie (.NET, Azure, Xamarin), ook is er uitgebreide kennis van het web (HTML, CSS, REST, Javascript) en databases (SQL). Uiteraard behoren ook native software oplossingen en andere talen voor verschillende apparaten tot de mogelijkheden. Met kennis van veel producten en zowel front- als backend ontwikkeling wordt jouw software oplossing perfect op elkaar afgestemd. Ook wordt er rekening gehouden met mogelijkheden tot koppelen, performance, beveiliging en schaalbaarheid van de oplossing.

Automatisch tijd over!

Foto's

Logo

Facito Software Solutions in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Websites

Onze locatie

Facito Software Solutions


Bladgroen 52 2718 EG Zoetermeer
06 11763895 Klik om te bellen