Facito Software Solutions


Bladgroen 52 2718 EG Zoetermeer
06 11763895 Klik om te bellen

Klantportalen met verschillende databronnen
Koppelingen met andere organisaties en API's
Software op maat

Over Facito Software Solutions

Van advies tot softwareontwikkeling helpt Facito jou met het ontwikkelen van softwareoplossingen op maat. Samen bedenken, ontwikkelen en implementeren we softwareoplossingen die voldoen aan al jouw wensen.

Facito verzorgt naast softwareontwikkeling ook configuratie en migratie naar de cloud. Ook startups helpt Facito graag verder met het bedenken en maken van prototypes. Met een prototype heb je snel iets werkbaars wat tot de verbeelding spreekt van potentiële klanten en/of investeerders.

Facito begrijpt als geen ander hoe belangrijk goede software is. Met uitgebreide kennis van softwareoplossingen, bedrijfsprocessen en meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling heb je bij Facito aan een half woord voldoende. Je zult je verbazen over het gemak, de kwaliteit en de snelheid waarmee Facito een werkende softwareoplossing ontwikkelt.

Facito bouwt op Microsoft technologie (.NET, Azure, Xamarin, Maui), ook is er uitgebreide kennis van het web (HTML, CSS, REST, Javascript) en databases (SQL, MySql, SQLITE). Uiteraard behoren ook native softwareoplossingen en andere talen voor verschillende apparaten tot de mogelijkheden. Met kennis van veel producten en zowel front- als backend ontwikkeling wordt jouw software perfect afgestemd. Ook wordt er rekening gehouden met mogelijkheden tot koppelen, performance, beveiliging en schaalbaarheid van de oplossing.

Neem contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een uitstekende softwareontwikkelaar.

Automatisch tijd over!

Foto's

Logo

Facito Software Solutions in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps
Server software
Websites

Onze locatie

Facito Software Solutions


Bladgroen 52 2718 EG Zoetermeer
06 11763895 Klik om te bellen