Facility Kwadraat B.V.


Bruistensingel 400 Bruistensingel 400 5232 AG 's-Hertogenbosch
073 644 4644 Klik om te bellen

Verduurzamen vastgoed met MJOP en CO2-reductietool
Integraal met alle modules zoals Verhuurbeheer
API-koppelingen en partnership TopDesk

Over Facility Kwadraat B.V.

Uw vastgoed beheren, verhuren en ook nog verduurzamen? Facility Kwadraat helpt u al uw processen in goede banen te leiden. Dat doen we met software, advies en meerjarenonderhoudsplannen. Het doel: meer inzicht, heldere data, meer efficiency en meer gemak.

FMIS WISH

We leveren een modulair managementinformatiesysteem; van praktische mobiele oplossingen voor uitvoerenden tot en met interactieve dashboards met heldere data voor beheerders en managers. Zodat u uw gebouwen en de facilitaire processen die zich daarbinnen afspelen altijd in control houdt en (energie)kosten bespaart.

Een goed FMIS helpt u met uw ambities om efficiënter te werken, te verduurzamen en de klanttevredenheid te verhogen. Dat biedt Facility Kwadraat u met WISH, ons betaalbaar FMIS systeem.

Meer dan 25 jaar ervaring

Facility Kwadraat werd op 1 februari 2002 opgericht door Pim Kerkhof en Dick Vink. Beiden houden zich al sinds de jaren tachtig bezig met automatisering van facilitair management en vastgoedmanagement in de zorg. Facility Kwadraat was destijds een pionier op het gebied van FMIS in de cloud en is dat nu in het verduurzamen. Op dit moment maken ruim 20.000 gebruikers in diverse sectoren gebruik van onze oplossingen. Met FMIS WISH verzorgt Facility Kwadraat momenteel het vastgoedbeheer van 50.000 gebouwen en registreert zij 1.800.000 meldingen.

Persoonlijke aanpak

We ontwikkelen innovatieve softwareoplossingen, maar vinden de menselijke factor – werken met hoofd én hart – minstens zo belangrijk. Daarom zijn een vaste contactpersoon, persoonlijke gesprekken, adviezen en begeleiding onlosmakelijk verbonden met onze oplossingen. Onze adviseurs, stuk voor stuk ervaren professionals die uw sector kennen, houden de communicatielijnen kort en staan dagelijks voor u klaar.

Ontdek de kracht van het kwadraat

  • FMIS WISH, ontwikkeld op het nieuwste platform
  • Ervaren adviseurs
  • Persoonlijke implementatiebegeleiding en trainingen
  • Korte lijnen en een vaste contactpersoon
  • Online en telefonische support

Meest toegankelijke software voor een duurzaam Meerjarenonderhoudsplan, Vastgoed- en Facilitair beheer

Foto's

Facility Kwadraat B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
Contractenbeheer software
Facility Management Informatie Systeem (FMIS)
Mobiele apps
Verhuursoftware

Onze locatie

Facility Kwadraat B.V.


Bruistensingel 400 Bruistensingel 400 5232 AG 's-Hertogenbosch
073 644 4644 Klik om te bellen