Esri Nederland B.V.


Weena 695 B2 0.36 3001 GA Rotterdam
0102170700 Klik om te bellen

Over Esri Nederland B.V.

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met een geografisch informatiesysteem (GIS).

Een vooruitstrevend GIS werkt op elk device, overal en altijd. Het GIS van Esri heet ArcGIS. ArcGIS integreert informatiebronnen en sluit aan op andere systemen. Het is met dit platform mogelijk om processen te ondersteunen en zo goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Esri-medewerkers worden graag uitgedaagd om samen met organisaties te kijken naar welke rol geografie kan spelen om vraagstukken op te lossen. De 180 medewerkers van Esri Nederland zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie. Het inspireert hen om met kaarten verder te kijken en grenzen op te zoeken. Mede daarom investeren we al sinds de oprichting in 1969 veel in Research & Development. Dat doen we ook in het onderwijs. De nieuwe generatie professionals wordt in Nederland door meer dan 100 onderwijsinstellingen opgeleid met ArcGIS, zodat zij goed voorbereid op de arbeidsmarkt komen.

Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.600 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Ze nemen deel aan de evenementen van Esri Nederland. Jaarlijks ontmoeten meer dan 3.500 mensen elkaar om van elkaar te leren en om kennis op te doen over geo-informatie.

Foto's

GIS Conferentie

Esri Nederland B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

Gis
Kantoorsoftware
Mobiele apps
Server software

Artikelen

‘Iedereen gaat hier met GIS aan de slag’

Een (glas)tuinbouwer wil een nieuwe kas neerzetten. Maar mag dit wel zomaar? De aanwezigheid van de nieuwe kas heeft impact op de omgeving. Er verdwijnt bijvoorbeeld een stuk land waar weidevogels gewend...

Onze locatie

Logo Esri Nederland B.V.

Esri Nederland B.V.

Esri Nederland B.V.


Weena 695 B2 0.36 3001 GA Rotterdam
0102170700 Klik om te bellen