ENRISE


Euroweg 20 3825 HD Amersfoort
0885553300 Klik om te bellen

Over ENRISE

Enrise is een technologiebedrijf, we maken software op maat.

Enrise is een high-end IT-club met ruim 50 experts die zich inzetten voor klanten, hun team en Enrise als geheel. We bestaan sinds 2000. Met een 100% Agile aanpak ontwikkelen onze zelfsturende teams software voor onze relaties, klanten en partners en nemen we mensen mee op een reis naar digitale perfectie. We zijn gevestigd in Amersfoort, in een opvallend pand langs afrit 13 van de A1. We werken onder andere voor VodafoneZiggo, Simpel, ABN AMRO, iCulture, NS, Dr. Oetker, Liberty Global, Mobiliteitsfabriek, Schiphol, Drukwerkdeal en de overheid.

Met onze full focus op techniek combineren we de vrijheid van open source met de stabiliteit van bestaande softwaresystemen. Snel, schaalbaar en veilig dankzij een testgedreven ontwikkelproces en geautomatiseerde deploymentprocessen. Van bedrijfskritisch IT-landschap tot een fijne app voor eindgebruikers en van procesautomatisering tot cloudmigratie.

Enrise is een collectief van zelfsturende teams, zonder centrale aansturing. Iedereen is verantwoordelijk voor tevreden klanten, collega’s en de koers van Enrise. Als klant zit je daardoor direct aan tafel met de experts die aan jouw project gaan bouwen.

In alles wat we doen beantwoorden we vragen met technologie die bedrijfsmodellen verrijkt, verder brengt, laat groeien. Het maakt elke IT-omgeving veel sneller, veiliger en toekomstbestendiger. Zodat je kunt blijven ontwikkelen en groeien. Enrisen, zeggen wij.

www.enrise.com

Foto's

ENRISE in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
Maatwerk
Mobiele apps
Websites

Onze locatie

ENRISE


Euroweg 20 3825 HD Amersfoort
0885553300 Klik om te bellen