ENRISE


Euroweg 20 3825 HD Amersfoort
088 555 3300 Klik om te bellen

Onafhankelijk advies
Gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken
Award-winning Digital Agency

Over ENRISE

Enrise is een digital agency gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken.

We staan voor autonomie, vakmanschap en een cultuur van vertrouwen.

Enrise is een high-end IT-club met ruim 50 experts die zich inzetten voor klanten, hun team en Enrise als geheel. We bestaan sinds 2000. Met een 100% Agile aanpak ontwikkelen onze zelfsturende teams software voor onze relaties, klanten en partners en nemen we mensen mee op een reis naar digitale perfectie. We werken onder andere voor VodafoneZiggo, Simpel, ABN AMRO, iCulture, NS, Dr. Oetker, Liberty Global, Mobiliteitsfabriek, Schiphol, Drukwerkdeal en de overheid.

Met onze full focus op techniek combineren we de vrijheid van open source met de stabiliteit van bestaande softwaresystemen. Snel, schaalbaar en veilig dankzij een testgedreven ontwikkelproces en geautomatiseerde deploymentprocessen. Van bedrijfskritisch IT-landschap tot een fijne app voor eindgebruikers en van procesautomatisering tot cloudmigratie.

Integer advies waar je mee vooruit kan

Enrise staat ook voor integer advies. Om die integriteit te waarborgen kiezen we ervoor volledig onafhankelijk te zijn van derde partijen en leveranciers. Kickback fees of een minimale afname van licenties, daar doen we niet aan mee. We helpen je actief een vendor lock-in te voorkomen en we documenteren alles zodat je, mocht je dat willen, Enrise kan inwisselen voor je interne ontwikkelafdeling of ander bureau. 

Zelfsturend collectief van autonome teams

Enrise is een collectief van zelfsturende teams, zonder centrale aansturing. Iedereen is verantwoordelijk voor tevreden klanten, collega’s en de koers van Enrise. Als klant zit je daardoor direct aan tafel met de experts die aan jouw project gaan bouwen.

In alles wat we doen beantwoorden we vragen met technologie die bedrijfsmodellen verrijkt, verder brengt, laat groeien. Het maakt elke IT-omgeving veel sneller, veiliger en toekomstbestendiger. Zodat je kunt blijven ontwikkelen en groeien. Enrisen, zeggen wij.

We zijn gevestigd in Amersfoort, in een opvallend pand langs afrit 13 van de A1.

Meer informatie? Op zoek naar een partner voor jouw IT projecten óf op zoek naar een nieuwe baan? Check vooral www.enrise.com.

PS. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze Tech+More Maandelijkse Mailing. enrise.com/abonneer-op-techmore/

Wij onderzoeken, adviseren en bouwen graag de beste oplossing voor jouw technologische uitdaging

Foto's

Enrise Euroweg 20, afrit 13 Amersfoort-Noord

ENRISE in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
CMS software
Maatwerk
Mobiele apps
Websites

Artikelen

Heeft jouw E-commerce platform die stabiele basis om met de logistieke trends mee te kunnen doen?

Is jouw E-commerce business het afgelopen jaar ook gegroeid? Zag jij - mede door de pandemie - een steiging in het bezoek op je website en een groei in de omzet? Daar ben je natuurlijk hartstikke blij...

Onze locatie

ENRISE


Euroweg 20 3825 HD Amersfoort
088 555 3300 Klik om te bellen