ENDROiT Web & App Developemnt


Reinaert de Vosstraat 13 1055 CL Amsterdam
020 - 421 4636 Klik om te bellen

Over ENDROiT Web & App Developemnt

Ontwikkelen van software en bouwen van applicaties

ENDROiT Web & App Development is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en bouwen van applicaties. Wij hebben een eigen WebPlatform waarmee wij snel en efficient uw software in de cloud ontwikkelen.

Al onze standaardsoftwaremodules bundelen we nu in het ENDROiT WebPlatform voor een snelle ontwikkeling van: Handige tooling in de vorm van een professionele webapplicatie

  • Uw eigen webportaal voor klanten, medewerkers of leveranciers
  • MS Access of MS Excel omzetten naar een veilige webapplicatie (Office2Web®)
  • Bestaande (oude) software één op één nabouwen in de cloud

Dit databaseplatform verbindt uw medewerkers en bestaande systemen met elkaar. Het bevat standaardfuncties en modules voor een goed werkende en veilige webapplicatie, waardoor meestal 75% van de maatsoftware klaar is bij aanvang.

Eenvoudig te koppelen met bestaande software

Het WebPlatform koppelt eenvoudig met andere platformen zoals bijvoorbeeld met Exact, SAP, SQL Server, Oracle, Google Suite, Amazon Web Services, Salesforce.

Maar ook met diensten zoals Google Maps voor het opzoeken van adressen (gedeeltelijk intypen geeft een suggestie van bestaande en juiste adressen). Indien gewenst kunnen ook routes, afstanden en reisduur via Google worden weergegeven maar ook het ophalen van gegevens uit bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel of vreemde valuta koersen is mogelijk. Het voorkomt zoek- en overtyp werkzaamheden en bespaart daarmee veel tijd.

 “Door onze jarenlange expertise in uiteenlopende branches combineren wij standaardsoftware met maatwerksoftware. Daardoor zijn wij in staat krachtige software te ontwikkelen tegen zeer gunstige tarieven.”

Foto's

Banner

ENDROiT Web & App Developemnt in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HACCP software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps
Verhuursoftware
Websites

Artikelen

WebPlatform

WEB-PLATFORM  Razendsnel Cloudsoftware Ontwikkelen “Door onze jarenlange expertise in uiteenlopende branches combineren wij standaardsoftware met maatwerksoftware. Daardoor zijn wij in staat krachtige...

Onze locatie

ENDROiT Web & App Developemnt


Reinaert de Vosstraat 13 1055 CL Amsterdam
020 - 421 4636 Klik om te bellen