Elastic Web


Deken van Oppensingel 11 5911 AA Venlo
085 004 5401 Klik om te bellen

Over Elastic Web

Jij het idee. Wij doen de rest.
Elk bedrijf ongeacht de branch heeft voordeel bij het investeren in nieuwe software of het verbeteren van bestaande software. Naast het bouwen van softwareoplossingen, geven wij advies om jouw idee nog beter tot realisatie te laten komen. Dit doen we tijdens een aantal vrijblijvende creatieve sessies, waarbij we jouw idee gaan fine-tunen om zo tot de best mogelijke oplossing te komen. Uiteindelijk zal hieruit een voorstel vloeien om de verdere samenwerking te starten.

Modern. Innovatief. Veilig.
Door de passie voor techniek werken wij continu aan onze kennis te verbeteren en te verbreden, om mee te gaan in het als maar veranderde technisch landschap. Om zo een weloverwogen keuzes te kunnen maken wat het beste past bij een nieuw project. Een goede overweging tussen innovatie en stabiliteit, zorgt ervoor dat er moderne en toekomstbestendige applicaties worden ontwikkeld.

Klein team. Klare taal.
Elastic web bestaat uit een klein team en werkt aan klein aantal projecten tegelijkertijd. Dit zorgt ervoor dat we een nog persoonlijkere ervaring kunnen bieden aan onze klanten. Daarnaast zullen we je niet vervelen met technische verhalen, maar communiceren in klare taal. Zodat we ook in de communicatie transparant kunnen zijn over onze werkzaamheden.

Venlo. Lokaal.
Wij zijn gevestigd in het bruisende centrum van Venlo, aan het Julianapark. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk ook op locatie ons werk verrichten en hebben we nog persoonlijker contact met jou als klant!

Elastic Web in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
CRM software
ERP software
Financiele software
Kantoorsoftware
Maatwerk
Mobiele apps
Websites

Onze locatie

Elastic Web


Deken van Oppensingel 11 5911 AA Venlo
085 004 5401 Klik om te bellen