Easylon Loon & Salaris BV


Diepenburchstraat 44 3155 TC Maasland
010-5937211 Klik om te bellen

Over Easylon Loon & Salaris BV

Easylon maakt salarisverwerking makkelijk.

Of u de salarisadministratie wenst uit te besteden of dat u het zelf wilt doen. Easylon heeft voor u de oplossing.

Met het salarispakket van Easylon loon & salaris is uw loonadministratie in één keer goed, met een geringe inspanning en tegen een betaalbare prijs. Het salarispakket is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen.

Komt u er desondanks niet helemaal uit, dan kunt u ons gewoon bellen waar u direct te woord wordt gestaan door een deskundige medewerker. Wij werken niet met zogenaamde calls, waar je je probleem per mail mag indienen. Onze ervaring is dat mensen gelijk geholpen willen worden met een eventueel probleem en niet dagen later worden teruggebeld.

Indien gewenst, kunt u uw salarissoftware uitbreiden met een HRM module. Met deze module kunt u allerlei gegevens van uw personeel bijhouden, denk bijvoorbeeld aan diploma's, werkervaring, functioneringsgesprekken. Het programma genereert automatisch signalen als bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst afloopt, er onder het minimum loon wordt betaald, er een cursus moet worden gevolgd enzovoort.

Door gebruik te maken van de verzuimmodule bent u ook direct op te hoogte wat u moet doen bij langdurig ziekteverzuim zoals de Wet Verbetering Poortwachter voorschrijft.

Komt u tijd of personeel tekort om uw loonadministratie zelf te doen, dan kunt u bij Easylon Loon & Salaris ook terecht voor het uitbesteden van de administratie rondom het salaris.

Door onze online salarisverwerking kunnen wij de kosten laag houden.Het mutatie invoerprogramma is zeer gebruikersvriendelijk. Hierdoor kunnen wij u een eenvoudige oplossing aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs. Op youtube of onze site kunt u een demo vinden van het programma. Kleinere bedrijven kunnnen hun mutataties ook per mail aanleveren. U kunt uw salarisadministratie dus met een gerust hart aan ons uitbesteden!

Oprecht advies: zelf doen of uitbesteden!

In samenspraak met u adviseren wij u graag wat in uw situatie de beste oplossing is. Of u nu uw salarisadministratie gaat uitbesteden of juist zelf wilt doen, Easylon is van het begin tot het eind uw partner. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of een telefonisch advies.

Foto's

Easylon Loon & Salaris BV in het kort

Diensten

Levering van software

Soorten software

Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware

Onze locatie

Easylon Loon & Salaris BV


Diepenburchstraat 44 3155 TC Maasland
010-5937211 Klik om te bellen