Document Dialog B.V.


Kosterijland 14c 3981 AJ Bunnik
0306566140 Klik om te bellen

Over Document Dialog B.V.

Al sinds 1992 zijn wij actief op het CCM-vakgebied. Dankzij onder andere onze partner Pitney Bowes zijn we in staat om met state-of-the-art oplossingen bedrijven snel op weg te helpen en vervolgens mee te groeien. Het doel van Document Dialog is altijd geweest dat onze klanten de dialoog met hun klanten kunnen aangaan op een maximaal flexibele en efficiënte manier. Wij geloven dat dit leidt tot meer commitment, betrokkenheid en uiteindelijk een beter ondernemingsresultaat. Dat doen we multichannel: van traditionele A4 en PDF tot gepersonaliseerde interactieve video of intelligente online formulieren.

Daarbij beseffen we dat onze oplossingen moeten aansluiten op uw bestaande IT-infrastructuur. Wij nemen daarbij graag de complexiteit zoveel mogelijk uit handen en leveren full support van aankoop of huur tot implementatie, bouw en support. Hiervoor werken we nauw samen met zusterbedrijf CCM Masters. Door samenwerking met onze zusterlabels Social Dialog en Engage Dialog kunnen we ook social mediakanalen bedienen en samenwerkingsplatformen voor klanten, leveranciers en medewerkers leveren. Zo zijn we als Dialog Groep in staat een ware omnichannel communicatieoplossing te bieden aan onze klanten.

Door de businessdoelstellingen als uitgangspunt te nemen en wij graag expertisepartner zijn op ons vakgebied, brengen we je sneller richting de gewenste ondernemingsdoelstellingen!

Document Dialog B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

CCM, CEM, Intellegente formulieren, digitaal ondertekenen

Onze locatie

Document Dialog B.V.


Kosterijland 14c 3981 AJ Bunnik
0306566140 Klik om te bellen