DNA Services B.V.


Sandelingenstraat 38b 3342 BM Hendrik-Ido-Ambacht
078-6545777 Klik om te bellen

Over DNA Services B.V.

Als u uw rendement wilt verhogen kan DNA veel voor u betekenen. Er zijn tal van business uitdagingen waar ondernemers mee worstelen en die wij ontrafelen als een IT-vraagstuk. Bedrijfsspecifieke informatiesystemen helpen u om uw resources optimaal te benutten.

 Kijk eens kritisch rond in uw organisatie. Waar worden veel gegevens handmatig ingevoerd? Op welke afdelingen wordt relatief veel tijd besteed aan het controleren van data of het herstellen van fouten? Het zijn indicaties dat uw automatisering nog niet compleet is.

DNA Services B.V. is een specialistische kennisleverancier die met een samenhangend aanbod van Advisering, Systeemontwikkeling en Beheer de basis legt voor het zakelijk succes van onze klanten.

We bieden relevante oplossingen op maat. Oplossingen die voor onze klanten het succes van morgen vormen. Onze brede expertise en specialisatie op het gebied van Advisering, Systeemontwikkeling en Beheer vormt voor onze klanten de basis voor de continuïteit van hun business. Ze krijgen daarmee vaak ook de regie over hun complete IT-omgeving.

Onze development teams maken gebruik van de modernste tools en frameworks:

  • Angular (JS)
  • JavaScript
  • HTML (5) / CSS
  • C# .NET
  • XAF 

Ook hebben we expertise op het gebied van IBM i, ook wel bekend als AS400. Met onze jarenlange ervaring in de ontwikkeltaal RPG kunt u bij ons terecht voor:

  • Modernisatieprojecten
  • Uitfaseringsprojecten
  • Unieke, bedrijfsspecifieke oplossingen

DNA biedt de combinatie van strategisch advies en uitvoeringskracht in zowel systeemontwikkeling alsook (hardware)beheer. En we zijn pas tevreden, wanneer we ons advies met succes in praktijk hebben gebracht en u tevreden bent.

In zee gaan met DNA levert voor onze klanten direct voordeel op. Ze kiezen immers voor DNA om te delen in de denk-, ontwikkel- en organisatiekracht van onze topmensen.

DNA Services B.V. in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Interfaces
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

ERP software
Financiele software
HACCP software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Mobiele apps

Onze locatie

DNA Services B.V.


Sandelingenstraat 38b 3342 BM Hendrik-Ido-Ambacht
078-6545777 Klik om te bellen