Diwisoft


Johanna van Burenlaan 85 7576 AN Oldenzaal
0541-513572 Klik om te bellen

Over Diwisoft

Diwisoft beschikt over de know how om de meest veeleisende ontwerpen om te zetten naar uw website. Natuurlijk zijn onze sites volledig schaalbaar, zodat het beeld in elke resolutie verantwoord blijft.
PHP en MySql

Ons CMS(Content Management System) maakt gebruik van de MySql database. Deze database is ontwikkeld om in samenwerking met een PHP script een betrouwbare uitwisseling van data mogelijk te maken. De combinatie PHP - MySql wordt tegenwoordig door de meerderheid van de webontwikkelaars gezien als de standaard technologie voor opslag en weergave van webdata.
Flash voor de animaties

Indien het ontwerp vraagt om inpassing van animaties, kunnen wij die voor u ontwikkelen. Wij gebruiken hiervoor Flash. Flash bestanden zij zeer beperkt in omvang, waardoor het mogelijk wordt de instart-tijd van de animatie extreem kort te houden.
Javascript voor client-side interactie

De verwerking van gebruikersinput gebeurt door PHP op de server waar de pagina gehost wordt. Dit blijkt de meest veilige manier, omdar vertrouwelijke informatie dan niet ongecodeerd over het net wordt gezonden. Ook kan op deze manier de toegang tot de database worden afgeschermd. Er zijn echter situatie waar de gebruiker direct feedback wil over de input. In die situaties, (bijv. bij formulierverwerking), zetten wij JavaScript in als Client Side

Diwisoft in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy

Soorten software

ERP software
Web development

Onze locatie

Diwisoft


Johanna van Burenlaan 85 7576 AN Oldenzaal
0541-513572 Klik om te bellen