Didata Automatisering B.V.


Aalsbergen 12 6942 SE Didam
0316296900 Klik om te bellen

Over Didata Automatisering B.V.Didata houdt zich vanaf de oprichting in 1983 bezig met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van geïntegreerde bedrijfssoftware, waarmee klanten snel op de steeds wisselende omstandigheden en groei kunnen inspelen.
Onze beide ERP applicaties (Mavis voor de technische groothandel en CombiPac voor dealerorganisaties) zijn beiden ontwikkeld in de moderne programmeertaal Visual Basic.NET en gebouwd op de relationele database MySQL.

Naast de financiële-, logistieke-, en management modules kenmerkt onze software zich door moderne geïntegreerde webshops, webcatalogi, occasiondatabases en relatiebeheer software (CRM). Didata heeft in de volgende segmenten een belangrijke positie opgebouwd:
(technische) groothandel
land- en tuinbouwmechanisatie
caravan-, aanhanger- en trailerbranche
grondverzet en wegenbouw
De koppelingen met leveranciers,  inkoopcombinaties en branche organisaties versterken deze positie en bieden klanten de mogelijkheden om snel in te spelen op de steeds verdergaande informatie uitwisseling tussen fabrikant, groothandel/importeur, eindgebruiker en overige partijen in de keten.
Meer dan 150 klanten in Nederland worden op een snelle en efficiënte manier ondersteund

Didata Automatisering B.V. in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

BI software
CRM software
ERP software
Financiele software
Logistieke software
Mobiele apps
Verhuursoftware
Websites

Onze locatie

Didata Automatisering B.V.


Aalsbergen 12 6942 SE Didam
0316296900 Klik om te bellen