DDC consulting|data solutions


Ericssonstraat 2 5121 ML Rijen
0767115216 Klik om te bellen

Over DDC consulting|data solutions

Bij DDC beschikken we over alle benodigde expertise voor de ontwikkeling van software: van consultants en projectmanagers tot architecten, designers, ontwikkelaars en testers. In totaal bestaat ons team uit zo’n 35 medewerkers afkomstig uit Nederland en Servië. Dit team komt grotendeels voort uit de overname van Deep Blue software dat is opgericht in 2008 en sinds die tijd maatwerk software ontwerpt en ontwikkelt voor organisaties.

Waarom maatwerk.
Voor de meest gangbare bedrijfsprocessen voldoet vaak de inzet van standaard software. Maar deze sluit niet altijd even goed aan bij bestaande processen of de specifieke informatiebehoefte van een organisatie. Terwijl beschikken over passende software juist zorgt voor meer efficiënte bedrijfsprocessen en kwalitatieve informatie.
DDC helpt bij het in kaart brengen van alle aanwezige wensen en ontwerpt en bouwt vervolgens exact de software welke volledig past bij deze behoefte. Overigens: mocht blijken dat een goede standaard oplossing al voorhanden is, geven wij dit uiteraard tijdig aan. Ons adagium is immers "niet bouwen wat al bestaat."

Onze aanpak.
Omdat iedere organisatie anders is, zijn wij flexibel in de te hanteren methoden en technieken. Onze ervaren consultants inventariseren samen met jullie de vraag en komen daarna met een voorstel op maat. Door onze kennis van softwareontwikkeling te combineren met jullie kennis van jullie bedrijfsprocessen zijn we in staat om de best passende oplossing te ontwerpen. Vervolgens adviseren wij op welke manier deze oplossing het meest optimaal gerealiseerd kan worden.

Data gedreven.
Bij de gehele dienstverlening van DDC staat data centraal. En deze gaat verder dan alleen software ontwikkeling. Onze BI consultants zijn bijvoorbeeld in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen: met hun data rapportage en analyse tools maken ze binnen korte tijd inzichtelijk in welk deel van de bedrijfsprocessen verbetering te behalen valt. Maatwerk software kan daarbij een belangrijke rol spelen door het verbeteren van de efficiency of het voorkomen van fouten. De resultaten van dit proces zijn direct zichtbaar in dashboards.

Onze tools.
De wereld van softwareontwikkeling staat allesbehalve stil. Continue komen nieuwe tools en producten op de markt die helpen om snel goede software te ontwikkelen. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en selecteren vervolgens de meest innovatieve producten ter verbetering van ons aanbod. Dit stelt ons in staat om per project de best mogelijke oplossing te kiezen.

Bij een groot deel van onze projecten ontwikkelen we nog “gewoon” in moderne talen als (C#).NET, Java en Javascript. Uiteraard met moderne technieken als Node.js, React en Angular. Maar met name voor het bouwen van informatiesystemen maken we vaak gebruik van Rapid Application Tools: DDC is officieel partner van zowel Mendix als Betty Blocks. Elk van deze (Nederlandse) platforms heeft zo zijn eigen voordelen en we zetten vanzelfsprekend per project de tool in welke tot het meest gunstige resultaat leidt.

DDC consulting|data solutions in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
BI software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Server software

Onze locatie

DDC consulting|data solutions


Ericssonstraat 2 5121 ML Rijen
0767115216 Klik om te bellen