Certifeye


De Wederik 4 3355 SK Papendrecht
078 303 0005 Klik om te bellen

Eenvoudig aanbieden en opvragen van certificaten
Centraal certificaatbeheer
Vereenvoudig uw certificaat management process

Over Certifeye

Certifeye is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in certificaatbeheer software, ontworpen om het proces van het beheren van certificaten voor bedrijven te stroomlijnen. Als onderdeel van QIMS Holding B.V., het moederbedrijf van ManualMaster, profiteert Certifeye van meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsmanagementoplossingen.

Het Certifeye platform faciliteert de efficiënte uitwisseling en het beheer van certificaten en andere documenten tussen bedrijven en hun leveranciers. Belangrijke functies van Certifeye zijn:

  • geautomatiseerde e-mailmeldingen naar leveranciers wanneer een certificaat bijna verloopt,
  • centraal aanvragen en inschrijven van certificaten,
  • en de mogelijkheid om leveranciers online vragenlijsten te laten invullen.

Deze automatisering zorgt ervoor dat bedrijven voldoen aan industriestandaarden en regelgeving, terwijl de administratieve last die gepaard gaat met certificaatbeheer wordt verminderd.

Een van de krachten van Certifeye is de integratiemogelijkheid. Het platform biedt een openbare API die bedrijven in staat stelt om certificaatgegevens rechtstreeks te koppelen aan hun interne IT-omgevingen, zodat altijd de meest actuele informatie beschikbaar is voor besluitvormingsprocessen. Deze integratie is vooral voordelig in sectoren zoals de landbouw en voeding, waar real-time gegevens over leveranciers de transparantie en duurzaamheid van de toeleveringsketen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Daarnaast biedt Certifeye een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van certificaten, formulieren en leveranciersbeoordelingen op één centrale locatie. Hierdoor is het eenvoudig om in één oogopslag te zien of zakenpartners voldoen aan de noodzakelijke vereisten. De Certifeye Wallet functie stelt gebruikers in staat om documenten moeiteloos met zakenpartners te delen, wat het proces van het onderhouden en bijwerken van certificaten verder vereenvoudigt.

Certifeye streeft ernaar om efficiëntie te verbeteren en de naleving van regelgeving te vereenvoudigen bij het beheren van certificaten.

"Certifeye: Beheer uw certificaten moeiteloos, veilig en efficiënt."

Foto's

Certifeye in het kort

Diensten

Certificaatbeheer
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie
Webapplicaties

Soorten software

API koppelingen
DMS Software
HACCP software

Onze locatie

Logo Certifeye

Certifeye

Certifeye


De Wederik 4 3355 SK Papendrecht
078 303 0005 Klik om te bellen